Reglm gecikti

Nuresmtl

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
10
1
6
27
Hanımlar Merhaba düzenli bir şekilde adet gören birisiyim ama Adetim beklenen Adet tarihinden 3 gün gecikti bütün belirtileri taşıyorum Göğüslerim ağrıyor halsizim Çok Duygusalım Bu aralar ara sira da kasıklarm sizlyor ve bugün Beyaz akıntım çok fazlaydı eşimle adet bitiminden 1 2 gün sonra ilişkiye girdik korunmadık. 19 nisanda birlkte olup 1 mayıs yumurtlamam oldu. Sizce gebelik var mii

Test yaptınmı

Hayır. Mesela şubat mart 16 sında adet olmuşum nişan da isee15inde o yüzden bir iki gun daha beklicem açıkçası test için.

merve bak uzmanlik alanimiz umarim yanlis etiketlememisimdir.
Konu sahibi arkadasim, siz test yapmadan biz nerden bilebiliriz hamile olup olmadiginizi? Hicbirimizde dahili ultrason yok maalesef, testi yapip yukleyin fotosunu, yorum yapalim

Tabi ki öyle ama bu belirtiler adet mi gebelik olabilirmi merak ediyorum sadece illa ki aramızda tecrube sahibi olan vardırr mühim olan fikir paylaşımında bulunmak

Ya mune onlayn yaaa
Yumurtlama günu iliski var mı? Yoksa sadece 19undan mı şüphelenmemiz gerekiyo?

Ya mune onlayn yaaa
Yumurtlama günu iliski var mı? Yoksa sadece 19undan mı şüphelenmemiz gerekiyo?
Hayır yok bir kez girdik ilişkiye. O da adet bitiminden 1 2 gün sonra . 1 mayıs da yumurtlama gunum bu gün ya da sonrası ilişki yok

Hayır yok bir kez girdik ilişkiye. O da adet bitiminden 1 2 gün sonra . 1 mayıs da yumurtlama gunum bu gün ya da sonrası ilişki yok
Yumurtlama gununuzden ne kadar eminsiniz? Ovulasyon testi yaptiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…