• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglm gecikti

Nuresmtl

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
10
1
6
27
Hanımlar Merhaba düzenli bir şekilde adet gören birisiyim ama Adetim beklenen Adet tarihinden 3 gün gecikti bütün belirtileri taşıyorum Göğüslerim ağrıyor halsizim Çok Duygusalım Bu aralar ara sira da kasıklarm sizlyor ve bugün Beyaz akıntım çok fazlaydı eşimle adet bitiminden 1 2 gün sonra ilişkiye girdik korunmadık. 19 nisanda birlkte olup 1 mayıs yumurtlamam oldu. Sizce gebelik var mii

Hanımlar Merhaba düzenli bir şekilde adet gören birisiyim ama Adetim beklenen Adet tarihinden 3 gün gecikti bütün belirtileri taşıyorum Göğüslerim ağrıyor halsizim Çok Duygusalım Bu aralar ara sira da kasıklarm sizlyor ve bugün Beyaz akıntım çok fazlaydı eşimle adet bitiminden 1 2 gün sonra ilişkiye girdik korunmadık. 19 nisanda birlkte olup 1 mayıs yumurtlamam oldu. Sizce gebelik var mii
Test yaptınmı

Hayır. Mesela şubat mart 16 sında adet olmuşum nişan da isee15inde o yüzden bir iki gun daha beklicem açıkçası test için.

merve merve bak uzmanlik alanimiz 😁 umarim yanlis etiketlememisimdir.
Konu sahibi arkadasim, siz test yapmadan biz nerden bilebiliriz hamile olup olmadiginizi? Hicbirimizde dahili ultrason yok maalesef, testi yapip yukleyin fotosunu, yorum yapalim 🤦🏼‍♀️

Konu sahibi arkadasim, siz test yapmadan biz nerden bilebiliriz hamile olup olmadiginizi? Hicbirimizde dahili ultrason yok maalesef, testi yapip yukleyin fotosunu, yorum yapalim 🤦🏼‍♀️
Tabi ki öyle ama bu belirtiler adet mi gebelik olabilirmi merak ediyorum sadece illa ki aramızda tecrube sahibi olan vardırr mühim olan fikir paylaşımında bulunmak

Ya mune onlayn yaaa 🤣🤣
Yumurtlama günu iliski var mı? Yoksa sadece 19undan mı şüphelenmemiz gerekiyo? 🤔

Back