Evett normal.Hemen çıkmıyo kasette.Erken gebelikte de hemen çıkmazBenimde 6 gün var regl olmama dedim evde bir kaset test var yapayım negatif ovulasyon yapayım dedim oda negatif kasette çıkmaması normal dimi varsada
Ay ay zaman geçmiyorEvett normal.Hemen çıkmıyo kasette.Erken gebelikte de hemen çıkmaz
Tabi canım erken gebelikler bile bazılarında 6 gün kala çıkmaz canım bekle adet olmazsan eğer erken gebelik testi yapBenimde 6 gün var regl olmama dedim evde bir kaset test var yapayım negatif ovulasyon yapayım dedim oda negatif kasette çıkmaması normal dimi varsada
Bugün adetimin 3. Gecikmesiydi uyandım erken gebelik testi yaptım dünde baş ağrısından zor yatmıştım hala baş ağrım hafif var karnım brlim kemiklerim hep ağrıyordu silik çizgi çıktı ama yarım saat sonra pembe leke gördüm adet oldum acaba tuttunamamamı yaşıyorumTamam canım hiç bozma moralini her bebeğin doğacağı geleceği vakit bellidir tamam üzme kendini öpüyorum seni hamilelik haberini alacağızzzz
Bu hangi test canım artimed markaya benziyor oysa eğer çok fazla yalancı pozitif gösteriyor başka test ile denemeni tavsiye ederim eğer varsa da yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsinBugün adetimin 3. Gecikmesiydi uyandım erken gebelik testi yaptım dünde baş ağrısından zor yatmıştım hala baş ağrım hafif var karnım brlim kemiklerim hep ağrıyordu silik çizgi çıktı ama yarım saat sonra pembe leke gördüm adet oldum acaba tuttunamamamı yaşıyorum
Bugün ne durumdasın canım söküldün mü yoksa o pembe akıntıyla kaldı mıBugün adetimin 3. Gecikmesiydi uyandım erken gebelik testi yaptım dünde baş ağrısından zor yatmıştım hala baş ağrım hafif var karnım brlim kemiklerim hep ağrıyordu silik çizgi çıktı ama yarım saat sonra pembe leke gördüm adet oldum acaba tuttunamamamı yaşıyorum
Yumurtlama lekesi olabilir o. Ne zaman yumurtladın regl biter bitmez miMerhaba kızlar benimde adettimden 10 gün sonra kahve rengi leke gördüm bununla beraber miğde kazınması var miğdem kazınınca yeme isteği geliyor 3 gün sonra ilişkiye girince normalde ağrım olmadığı halde rahmime öyle bir ağrı indi ki diğer günün sabahına uyandığımda bile sızlama vardı ve bel ağrılarım diz ağrılarım oldu şimdi adetime 5 gün var gögüslerim dolgun ama sert damarlı değil yumuşak dolgun vajinamada arada bir sızlama geliyor karnım şiş akıntım çok hamilr olabilirmiyim acaba lütfen bana cevap verin bu konuda yardımmm
Perşembe günü idrar testinde pozitif çıkmıştı öğlenede kanamam oldu hastaneye gittim alttan muayene ettiler kan aldılar falan kimyasal grbelik yaşamışım 1 haftalık sanırım adet kanaması oldu zaten yumurta düşmesi yaşadım serçe parmak uzunlukda kalın deri attım bebek oluşmadan düştü anlıyacağınızBugün ne durumdasın canım söküldün mü yoksa o pembe akıntıyla kaldı mı
Evet öyleydi ama kimyasal gebelik yaşadımÇok dikkat et ağırlık kaldırma ilişkiyede sert girme adetin gecikmesini bekle ya da kan berHerkese merhaba. Bat'a 5 gün kala dün iki tane artımed erken gebelik testi yapmıştım. İkinci yaptığım daha koyu çıktı ama herkes yalancı pozitif artımed'de çok çıkıyor dediği için bugün predictor ile denedim. İlk dakikada resimdeki gibi çıktı. Çizgi beyaz da onun yan kısmı mı silik pozitif gibi gözüküyor bilemiyorum. Daha önce bir kimyasal bir düşük olduğu için heveslenmek de istemiyorum.Ne dersiniz?Eki Görüntüle 3518626 Eki Görüntüle 3518627
Yumurtlama lekesi olabilir o. Ne zaman yumurtladın regl biter bitmez mi
Dikkat et kendine ağır şeyler kaldırma ilişkiyede sert girme kan ver ya da adetin gecikmesini bekle ben çok sıkıntıya girdim kendimden emin olmama rağmen dikkat etmedim tutunamadı sitrese girme ben çok girmiştim kafana takmadan adetin gecikmesini bekleHerkese merhaba. Bat'a 5 gün kala dün iki tane artımed erken gebelik testi yapmıştım. İkinci yaptığım daha koyu çıktı ama herkes yalancı pozitif artımed'de çok çıkıyor dediği için bugün predictor ile denedim. İlk dakikada resimdeki gibi çıktı. Çizgi beyaz da onun yan kısmı mı silik pozitif gibi gözüküyor bilemiyorum. Daha önce bir kimyasal bir düşük olduğu için heveslenmek de istemiyorum.Ne dersiniz?Eki Görüntüle 3518626 Eki Görüntüle 3518627
Canım ya çok geçmiş olsun ben seninle konuşmaya başladığımız andan itibaren hep diyodum sana hamilesin kesin diye ve hep aklimdaydın girip girip cevap yazmışmısın diye bakıyodum senin adına beni bi heyecan almıştı şimdi üzüldüm ama şöyle düşün hamile kalabiliyor olman güzel birşey 2 ay dene inşallah 2.ci ay da güzel haberini alıcam hissediyorum ve hislerim galiba kuvvetli senin adına hadiii bakalımmm gelsin bebiiişşinnn ve dış gebelik yaşadım diye de üzülme öptümPerşembe günü idrar testinde pozitif çıkmıştı öğlenede kanamam oldu hastaneye gittim alttan muayene ettiler kan aldılar falan kimyasal grbelik yaşamışım 1 haftalık sanırım adet kanaması oldu zaten yumurta düşmesi yaşadım serçe parmak uzunlukda kalın deri attım bebek oluşmadan düştü anlıyacağınız
herkes böyle söyledi üstüne hemen hamile kalırsın diyorlar hayırlı sağlıklı kolaylıkla gelsin inşAllahCanım ya çok geçmiş olsun ben seninle konuşmaya başladığımız andan itibaren hep diyodum sana hamilesin kesin diye ve hep aklimdaydın girip girip cevap yazmışmısın diye bakıyodum senin adına beni bi heyecan almıştı şimdi üzüldüm ama şöyle düşün hamile kalabiliyor olman güzel birşey 2 ay dene inşallah 2.ci ay da güzel haberini alıcam hissediyorum ve hislerim galiba kuvvetli senin adına hadiii bakalımmm gelsin bebiiişşinnn ve dış gebelik yaşadım diye de üzülme öptüm