Regliye 7 gün kala kasık ağrısı gebelık belırtısı mı ?

serromen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
3
0
26
Merhaba kıslar. yardımcı olursanız cok sevınırım.
Normalde adetten ıkı uc gun once kaskk agrım baslardı bu ay ara ara giren kasık agrılarım var. Reglıye 7 kala basladı ve goguslerımde de batma agrısı var. Bıcak saplanır gibi. Birde uykum cok yok ama uyuyup uyandıgımda 30 saat uyumusum gibi hissediyrıum. 9 aydır felan denıyoruz bu belırtıler ılk oluyor. Tecrubesı olankar yardımcıolabılır mı ?

Evet 3. Aya gireceğim evliliğimin çok sık ilişkiye giriyorux kocam çocuk çok istiyor çok sık ilişkiye girdiğimiz halde olmazsa korkuyoruz ya hiç olmazsa diye
Bende 4.ayıma giriyorum evlilikte başıma gelenler yeni öğrendim tüplerimdeki sorunu eğer hamile isen bana çok dua eder misin hamiellerin duası olurmuş şimdi şöyle benim ablamda teyzemde 3. Aylarında hamile kaldı yolun daha çok başındasın bu negatifliğin neden ya çocuğum olmazsa... bu cümleyi birdaha sakın diline vurma ki senin lekelenmem tutunma gibi sen beni dinle sabah uyanır uyanmaz test yap görüceksin testte çıkmazsa ki bence çıkacak git kan ver sonrasında sabah uyanık oluyorum yaz buraya sonucunu

Tamam mutlaka yazacam

Maalesef negatif çıktı psikolojikmen o kadar kendimi hazırlamıştım ki çok üzüldüm şu an hala da bekliyorum ama çünkü bu yaşadığım ağrılar reglanın başlangıcı olamaz bu yaşıma kadar bu ağrıları yaşamadım ilk defa böyle şeyler hissediyorum belki yerleşme kanamasından bugüne kadar 5 gün olduğu için çıkmamış olabilir diye düşünüyorum hala umudumu kaybetmedim İnşallah olur

Yaa kıyamam sana üzülme canım belki erkendir yoksa lekelenmenin başka açıklaması ne olabilir ki benim aklıma bebekten başka birşey gelmiyo daha 5 gün olduysa erkendir o zaman sen deyince adet bitiminden 10 gün sonra adetime 3 gün var çıkar sandım 5 gün önce geldiyse ve yerleşmeyse zaten çok çok erken yapman için bekle adet gecikmesini şunun şurasında ne kaldı zaten

İki tane beyaz çizgi var sanırım oda çıkması gereken yerler yani silik çizgi olarak bilinen değerlendirilemeyecek şeyde

Canım naber sesin çıkmadı hiç yaptın mı birdaha test sorup sorup duruyorum ama valla çok heyecanlandım hamilesin gibi geliyooo çünkü banaa çatlıycamm kız
Yaa dün öğlen erken gebelik testi yaptım dayanamadım ama yine negatif çok uykulu gözlerim var gögüslerim şiş ve mavi damarlar belirgin gece uyuyamıyorum bir yere deyince uykuya doyamıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum bu kadar belirtiler varken nasıl negatif anlamıyorum

Hmm bende anlamadım canım kaç gün var adet gününe. Birde dediğin gibi bu kadar belirtin var üstüne lekelenmem oldu nasıl negatif çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…