Ayyyy şimdiden heycanlamdım yarına nasıl dayanacam uyudum uyandım sabah erken kahvaltı yapmıştım şimdi miğdem yanıyor yineEvet evet çıkar sabah ilk idrar ile yap beni de haberdar ett bakk
Olursa ilk gebeliğin mi olucak canımAyyyy şimdiden heycanlamdım yarına nasıl dayanacam uyudum uyandım sabah erken kahvaltı yapmıştım şimdi miğdem yanıyor yine
Evet 3. Aya gireceğim evliliğimin çok sık ilişkiye giriyorux kocam çocuk çok istiyor çok sık ilişkiye girdiğimiz halde olmazsa korkuyoruz ya hiç olmazsa diyeOlursa ilk gebeliğin mi olucak canım
Bende 4.ayıma giriyorum evlilikte başıma gelenler yeni öğrendim tüplerimdeki sorunu eğer hamile isen bana çok dua eder misin hamiellerin duası olurmuşEvet 3. Aya gireceğim evliliğimin çok sık ilişkiye giriyorux kocam çocuk çok istiyor çok sık ilişkiye girdiğimiz halde olmazsa korkuyoruz ya hiç olmazsa diye
Tamam mutlaka yazacamBende 4.ayıma giriyorum evlilikte başıma gelenler yeni öğrendim tüplerimdeki sorunu eğer hamile isen bana çok dua eder misin hamiellerin duası olurmuşşimdi şöyle benim ablamda teyzemde 3. Aylarında hamile kaldı yolun daha çok başındasın bu negatifliğin neden ya çocuğum olmazsa... bu cümleyi birdaha sakın diline vurma ki senin lekelenmem tutunma gibi sen beni dinle sabah uyanır uyanmaz test yap görüceksin testte çıkmazsa ki bence çıkacak git kan ver sonrasında sabah uyanık oluyorum yaz buraya sonucunu
Maalesef negatif çıktı psikolojikmen o kadar kendimi hazırlamıştım ki çok üzüldüm şu an hala da bekliyorum ama çünkü bu yaşadığım ağrılar reglanın başlangıcı olamaz bu yaşıma kadar bu ağrıları yaşamadım ilk defa böyle şeyler hissediyorum belki yerleşme kanamasından bugüne kadar 5 gün olduğu için çıkmamış olabilir diye düşünüyorum hala umudumu kaybetmedim İnşallah olurBende 4.ayıma giriyorum evlilikte başıma gelenler yeni öğrendim tüplerimdeki sorunu eğer hamile isen bana çok dua eder misin hamiellerin duası olurmuşşimdi şöyle benim ablamda teyzemde 3. Aylarında hamile kaldı yolun daha çok başındasın bu negatifliğin neden ya çocuğum olmazsa... bu cümleyi birdaha sakın diline vurma ki senin lekelenmem tutunma gibi sen beni dinle sabah uyanır uyanmaz test yap görüceksin testte çıkmazsa ki bence çıkacak git kan ver sonrasında sabah uyanık oluyorum yaz buraya sonucunu
Yaa kıyamam sana üzülme canım belki erkendir yoksa lekelenmenin başka açıklaması ne olabilir ki benim aklıma bebekten başka birşey gelmiyo daha 5 gün olduysa erkendir o zaman sen deyince adet bitiminden 10 gün sonra adetime 3 gün var çıkar sandım 5 gün önce geldiyse ve yerleşmeyse zaten çok çok erken yapman için bekle adet gecikmesini şunun şurasında ne kaldı zatenMaalesef negatif çıktı psikolojikmen o kadar kendimi hazırlamıştım ki çok üzüldüm şu an hala da bekliyorum ama çünkü bu yaşadığım ağrılar reglanın başlangıcı olamaz bu yaşıma kadar bu ağrıları yaşamadım ilk defa böyle şeyler hissediyorum belki yerleşme kanamasından bugüne kadar 5 gün olduğu için çıkmamış olabilir diye düşünüyorum hala umudumu kaybetmedim İnşallah olur
İki tane beyaz çizgi var sanırım oda çıkması gereken yerler yani silik çizgi olarak bilinen değerlendirilemeyecek şeydeYaa kıyamam sana üzülme canım belki erkendir yoksa lekelenmenin başka açıklaması ne olabilir ki benim aklıma bebekten başka birşey gelmiyo daha 5 gün olduysa erkendir o zaman sen deyince adet bitiminden 10 gün sonra adetime 3 gün var çıkar sandım 5 gün önce geldiyse ve yerleşmeyse zaten çok çok erken yapman için bekle adet gecikmesini şunun şurasında ne kaldı zaten
Silik çizgi bile olmadı beyaz iz cizgisiİki tane beyaz çizgi var sanırım oda çıkması gereken yerler yani silik çizgi olarak bilinen değerlendirilemeyecek şeyde
Bu kaset test ama sen erken gebelik al onu yap ama bekle 2 gün sonra yap bende boyle yeri falan cıkmamıştı ya beni en çok o lekelenme endişelendirdi o yüzden tereddütteyim canımSilik çizgi bile olmadı beyaz iz cizgisi
Tamam ozamanBu kaset test ama sen erken gebelik al onu yap ama bekle 2 gün sonra yap bende boyle yeri falan cıkmamıştı ya beni en çok o lekelenme endişelendirdi o yüzden tereddütteyim canım
Silik çizgi bile olmadı beyaz iz
Canım bu testini yukardan çekip atar mısın bence silik bi çizgi çıkmış gibi ya beyaz çizginin yanında gölgelik yok mu bana var geldi de aklım kaldıSilik çizgi bile olmadı beyaz iz cizgisi
Canım naber sesin çıkmadı hiç yaptın mı birdaha test sorup sorup duruyorum ama valla çok heyecanlandım hamilesin gibi geliyooo çünkü banaa çatlıycamm kızTamam ozaman
Yaa dün öğlen erken gebelik testi yaptım dayanamadım ama yine negatif çok uykulu gözlerim var gögüslerim şiş ve mavi damarlar belirgin gece uyuyamıyorum bir yere deyince uykuya doyamıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum bu kadar belirtiler varken nasıl negatif anlamıyorumCanım naber sesin çıkmadı hiç yaptın mı birdaha test sorup sorup duruyorum ama valla çok heyecanlandım hamilesin gibi geliyooo çünkü banaa çatlıycamm kız
Hiç pembe çizgi yokk zar zor beyaz iz gibi çizgi vardıCanım bu testini yukardan çekip atar mısın bence silik bi çizgi çıkmış gibi ya beyaz çizginin yanında gölgelik yok mu bana var geldi de aklım kaldı
Hmm bende anlamadım canım kaç gün var adet gününe. Birde dediğin gibi bu kadar belirtin var üstüne lekelenmem oldu nasıl negatif çıkıyorYaa dün öğlen erken gebelik testi yaptım dayanamadım ama yine negatif çok uykulu gözlerim var gögüslerim şiş ve mavi damarlar belirgin gece uyuyamıyorum bir yere deyince uykuya doyamıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum bu kadar belirtiler varken nasıl negatif anlamıyorum
Bilmiyorum piskolojik olarak yoruldum bugün olmam gerekiyor ve ya yarın bakalım olacakmıyım hala negatifliğine inanamıyorumHmm bende anlamadım canım kaç gün var adet gününe. Birde dediğin gibi bu kadar belirtin var üstüne lekelenmem oldu nasıl negatif çıkıyor
Tamam canım hiç bozma moralini her bebeğin doğacağı geleceği vakit bellidir tamam üzme kendini öpüyorum seni hamilelik haberini alacağızzzzBilmiyorum piskolojik olarak yoruldum bugün olmam gerekiyor ve ya yarın bakalım olacakmıyım hala negatifliğine inanamıyorum
İnşAllahTamam canım hiç bozma moralini her bebeğin doğacağı geleceği vakit bellidir tamam üzme kendini öpüyorum seni hamilelik haberini alacağızzzz