Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar reglime 6 gun var dayanamadim erken gebelik testi yaptim negatif cikti, negatif olarak kabullenmeli miyim yoksa bir ümit
Adet gününü bekle 4 5 gün geçtikten sonra test yapMerhaba arkadaslar reglime 6 gun var dayanamadim erken gebelik testi yaptim negatif cikti, negatif olarak kabullenmeli miyim yoksa bir ümit var mı?
Etmeyin bence cok erken umarim vardir belki idrara daha karismamistir. Kirmizi kart gelene kadar umut var. Gecikme olunca yada adet gununuzde yapmakta fayda varMerhaba arkadaslar reglime 6 gun var dayanamadim erken gebelik testi yaptim negatif cikti, negatif olarak kabullenmeli miyim yoksa bir ümit var mı?
Bugun kan da baktirdim 3,90 maalesef hamile degilimEtmeyin bence cok erken umarim vardir belki idrara daha karismamistir. Kirmizi kart gelene kadar umut var. Gecikme olunca yada adet gununuzde yapmakta fayda var
5 Gun varken daha negatif cikabilir. Ayrica bu degerde sanki yukselmeye megilli bi deger daha once ciktimi boyle bilmiyorum ama neredeyse 4 ve daha adete var. Sanki bebis geliyo gibi hissettimBugun kan da baktirdim 3,90 maalesef hamile degilim
Insallah ya istiyorum ama nasip vaktine esirdir derler insallah artar5 Gun varken daha negatif cikabilir. Ayrica bu degerde sanki yukselmeye megilli bi deger daha once ciktimi boyle bilmiyorum ama neredeyse 4 ve daha adete var. Sanki bebis geliyo gibi hissettim
Testin ne marka canımṢöyle ki 14 aralikta adet olmam gerekiyordu ve bugun 17 si adet olmadim hâlâ,dun kaset test yaptim buraya yuklerim goruntuyu pozitif gorunuyordu ama bugun erken gebelik testi yaptim birsey gozukmedi,acikcasi benim de kafam karisik pazartesiyi beklicem kan testi vermek icin