• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Regliye 10 gün kala ovulasyon testii?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

portakalkek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
608
231
33
Merhaba batına 10 gün kaldı ve ovulasyon testim böyle oldu. Kanda her zaman LH hormonu bulunuyormuş bunu gayet normal algıladım ama reglim bittiğinde yumurtlamaya kadar yaptığım ovulasyon testlerim yumurtlama günü hariç cok fazla silikti. Sizce bu gebeliği gösterebilir mi ?

Eklentiler

• 0CE80EA0-8C43-4FF7-A147-F54BB1355120.webp
    0CE80EA0-8C43-4FF7-A147-F54BB1355120.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 109
Merhaba batına 10 gün kaldı ve ovulasyon testim böyle oldu. Kanda her zaman LH hormonu bulunuyormuş bunu gayet normal algıladım ama reglim bittiğinde yumurtlamaya kadar yaptığım ovulasyon testlerim yumurtlama günü hariç cok fazla silikti. Sizce bu gebeliği gösterebilir mi ?
Gebelik değil maalesef baya koyu olması lazım çizginin bende ovülasyon testiyle öğrendim ilk

Gebelik değil maalesef baya koyu olması lazım çizginin bende ovülasyon testiyle öğrendim ilk

Ben adet olmadan bi gün önce yaptım koyu çıktı ertesi gün erken gebelik testi yaptım
Merhaba bi sorum olacak düzenli adet gören biriyim adetim 7 gün gecikti ve şimdi de kanamam oldu acaba adet mı oldum ben ay bitti resmen tuhaf geldi bana yerleşme kanaması mı acaba anlamadım yardımcı olur musunuz

Lavaboya çıkınca geliyo az az koyurenkte sancim da öyle çok yok dun çok üşüttüm sanırım bel açılır falan diyolar bilemiyorum neyin nesi şuan
Hala geliyorsa adet olmuşsunuzdur bilemedim bende şimdi böyle bişey yaşamadım bi kere olmuştu akşam az bişey geldi durdu öbür gün adet oldum

Hayır göstermez ben bir kere adet günümde baktım pik olmustu gebe değildim en iyisi gebelik testi yapmak

Merhaba bi sorum olacak düzenli adet gören biriyim adetim 7 gün gecikti ve şimdi de kanamam oldu acaba adet mı oldum ben ay bitti resmen tuhaf geldi bana yerleşme kanaması mı acaba anlamadım yardımcı olur musunuz
Leke şeklinde geldiyse yerleşme kanaması olabilir. Adetiniz 7 gün gecikmiş zaten. Kanamanız bir daha olmadıysa eğer sabah ilk idrarınızla test yaparsanız çıkar. 7 gün gecikme olduysa idrarda baya belirgin çıkması lazım

Back
X