reglisi düğün gününe denk gelen varmı yardımcı olun lütfen?

XtUrkiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
608
1
96
Ordu
slm arkadaslar buyuk cok buyuk ıhtımalle dugunumde reglıyım 8gun sonra dugunum var benım 24de olmam gerekıyo 27sınde dugunum var kesın denk gelıcek sorun su ondan sonrada balayına gıdıcez 30da ozamana bıter ben ılk gecemı balayımda yasarsam orda havuza denıze gırınce bır sorun olurmu mıkrop kaparmıyım alttan bu durumda olan varmı yardım edın lutfen bıraz acık yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın

benimde aynı senin ki gibi oldu düğün gününe denk geldi.dr.a sorup hap kullanmıştım diğer aylarda sorunsuz geçti.

varsın gelsin boşver kaçmıyor ya geciktirici hap kullanıp bünyeni bozmaya değmez bence...havuz deniz kısmı için bir bilgim yok doktorunuza danışın bence

eğer balayına denk gelirse havuza girmenizi tavsiye etmem. denizinde temiz olduğundan emin olun yine de ilk günlerde girmemeye çalışın. ay halinin 3. gününden sonra denize girebilirsiniz ama havuz sakıncalı olabilir.mantar kapma ihtimaliniz yüksek olur.
geciktirici haplar var ama sanırım onlarıda 1 ay evvelden kullanmak gerekiyor.( yine de araştırmak gerekir emin değilim)
3 gün beklersiniz artık. bir ömür boyu mutluluklar diliyorum....

bence bu durumda denize yada havuza girme söyledigin gibi mikrop kapabilirsin mutluluklar cnm a.s.

Şu düğüne nasıl adet denk qelıyor şaşıyorum..

Benım ayın 15inde olur hep..

Sıkıntı stres heycandan Bir hafta erken olurum desek ayın 10 u Bir hafta qec desek ayın 20si

Düğün tarıhımı 23 e alsam hem düğünüm hem balayım rahat qecmezmı ?

benimde oyle olmustu geciktirici hap var onu kullan

iyi de herkesin adeti 28 günde bir olmayabiliyor yani.. hem belki stresten erkenden adet olunur ne malum? kim kendi düğününde adet sancısı çekmek ister ki yani??

canım benimde düğün günüme geliyordu geciktirici aldım ve düğünden 3 gün önce kullanmaya başladım balayından dönmemize 1 gün kala da bıraktım 2 gün sonrada oldum . ilaçtan kaynaklanan bi düzensizlik yada sorunda yaşamadım
bide arkadaşlar ne farkeder düğüne denk gelse demişler sonuçta gelinliklisiniz ve sürekli wc ye gitmek ,o sancıyı çekmek çok zor
önemli olanda düğününüzden keyfi almanız değil mi

Son düzenleme:
benim de düğüne denk gelme ihtimali vardı bol bol maydonoz suyu ve kekik suyu içmiştim. adet söktürücü etkisiyle erken gelmişti ve düğünden önce bitmiştikaydirigubbakcemile5 tabi her bünyeye yarar mı bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…