Regliniz kaç gün geçtiğinde kan testi yaptınız

Pamukprensesimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
76
21
43
Üçgün beşgün günü geçip hcg yaptıranlar değerleriniz kaç çıktı bebekleriniz değerleriniz kaç olduğunda görüldü benim üç gün geçince yaptım değer 885,73 dü değer çokmu yüksek ? cevaplayanlara şimdiden teşekkürler

erken döllenme olmuş olabilir bana gayet güzel hayırlı olsun

bana çok yüksek gelmedi. benim de üç gün gecikmeyle değerim 650 idi, sağlıklı bir hamilelik geçirdim şimdi bebeğim 1,5 yaşında

canım merhaba

banada yüksek gelmedi adetimin gecikmesinin 2. günü test yaptırdım 1163 çıkmıştı.

cumartesi günü yani adetimin geçtiği 4. gün 2 tane 1'er saat arayla idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ve o akşam eşimle kan testi yaptırdık pozitif çıktı çok şükür beta hcg değerim 2364'tü.bu sabah da doktora gittim ve kese göründü tam 5 haftalıkmış kuzumm

Ben bir gün geçince yaptırmıştım çıkmamıştı sonra ertesi gün doğuma gittim doğumda sorun oldu diye bekliyordum böbreklerimde sorun vardı hadi doktoruma görüneyim dedim boş durana kadar tahlilleri verip Doğum çekimine geçtim çıktıktan sonra doktorum gülüyordu bana hamile olduğumu söyle ben inanamadım başta bi de genel cerrahi ile ne alakası var dedim eşimde şaşırdı ertesi gün test Yaptım çift çizgi çıktı

Kan testi mı yaptirmistin CNm çıkmamıştı benim bat gununde kan testim negatif cikti ama hala adet olmadım kasıklarımda ağrılar var acaba daha sonra çıkma ihtimali var mı ?

Kan testi mı yaptirmistin CNm çıkmamıştı benim bat gununde kan testim negatif cikti ama hala adet olmadım kasıklarımda ağrılar var acaba daha sonra çıkma ihtimali var mı ?

Hayır evde kendim yapmıştım çıkmamıştı canım ben şu 4 5 liralık testlerden belki 10 tane almışımdır sürekli her sabah Yaptım nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…