- 13 Haziran 2015
- 76
- 21
- 43
-
- Konu Sahibi Pamukprensesimm
Evet ama kese görünmüyoBaya yuksek geldi bana degerin. Bnm bi hafta gecikince 473.99du iki gun snra 940li bisiydi ondan 2 gun sonrada 1870li bisiydi ertesi gun de keseyi gorduk
Ay gerçektenmi ALLAHrazı olsun canım peki değeri kaçken bebek gözüktücanım benım arkadasımın adetı 4 gun gecınce degerı 6974 cıktı bebegı gayette saglıklı 9 haftalık suan
Gorunur InsaAllahEvet ama kese görünmüyo
Sağol canım inşallahGorunur InsaAllah
kan testınden 1 hafta sonra gitti gözüktü bebek canım.Ay gerçektenmi ALLAHrazı olsun canım peki değeri kaçken bebek gözüktü
erken döllenme olmuş olabilir bana gayet güzel hayırlı olsunÜçgün beşgün günü geçip hcg yaptıranlar değerleriniz kaç çıktı bebekleriniz değerleriniz kaç olduğunda görüldü benim üç gün geçince yaptım değer 885,73 dü değer çokmu yüksek ? cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
İnşallah canım çok sağol pazartesi gidcem inşallah gözükürerken döllenme olmuş olabilir bana gayet güzel hayırlı olsun
Üçgün beşgün günü geçip hcg yaptıranlar değerleriniz kaç çıktı bebekleriniz değerleriniz kaç olduğunda görüldü benim üç gün geçince yaptım değer 885,73 dü değer çokmu yüksek ? cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
İnşallah canım benimde normaldir şuan hastanedeyim ultrasona gircem dua edin banacanım merhaba
banada yüksek gelmedi adetimin gecikmesinin 2. günü test yaptırdım 1163 çıkmıştı.
Kan testi mı yaptirmistin CNm çıkmamıştı benim bat gununde kan testim negatif cikti ama hala adet olmadım kasıklarımda ağrılar var acaba daha sonra çıkma ihtimali var mı ?Ben bir gün geçince yaptırmıştım çıkmamıştı sonra ertesi gün doğuma gittim doğumda sorun oldu diye bekliyordum böbreklerimde sorun vardı hadi doktoruma görüneyim dedim boş durana kadar tahlilleri verip Doğum çekimine geçtim çıktıktan sonra doktorum gülüyordu bana hamile olduğumu söyle ben inanamadım başta bi de genel cerrahi ile ne alakası var dedim eşimde şaşırdı ertesi gün test Yaptım çift çizgi çıktı
Kan testi mı yaptirmistin CNm çıkmamıştı benim bat gununde kan testim negatif cikti ama hala adet olmadım kasıklarımda ağrılar var acaba daha sonra çıkma ihtimali var mı ?