Mesing Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 1.604 394 73 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #1 Reglinin son gunu hamile kalma olasiligi nedir sizce tutma imkani varmi
selennn Evli mutlu ve çocuklu Pro Üye Anneler Kulübü 3 Ocak 2011 6.293 En iyi cevaplar 1 16.403 448 40 Bursa 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #2 Yumurtlama zamanınızı biliyor musun?yumurtlama zamanını değerlendir yumurtlama olmadığı zamanlarda hamile kalamazsın
Yumurtlama zamanınızı biliyor musun?yumurtlama zamanını değerlendir yumurtlama olmadığı zamanlarda hamile kalamazsın
Mesing Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 1.604 394 73 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #3 selennn .!.: Yumurtlama zamanınızı biliyor musun?yumurtlama zamanını değerlendir yumurtlama olmadığı zamanlarda hamile kalamazsın Genişletmek için tıkla... Takvimim uygulamasindan devam ediyorum ama bu ay ovuslasyon deniycem bakalm insallah faydasi olur.
selennn .!.: Yumurtlama zamanınızı biliyor musun?yumurtlama zamanını değerlendir yumurtlama olmadığı zamanlarda hamile kalamazsın Genişletmek için tıkla... Takvimim uygulamasindan devam ediyorum ama bu ay ovuslasyon deniycem bakalm insallah faydasi olur.
selennn Evli mutlu ve çocuklu Pro Üye Anneler Kulübü 3 Ocak 2011 6.293 En iyi cevaplar 1 16.403 448 40 Bursa 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #4 Mesing .!.: Takvimim uygulamasindan devam ediyorum ama bu ay ovuslasyon deniycem bakalm insallah faydasi olur. Genişletmek için tıkla... Bence de onu yap
Mesing .!.: Takvimim uygulamasindan devam ediyorum ama bu ay ovuslasyon deniycem bakalm insallah faydasi olur. Genişletmek için tıkla... Bence de onu yap
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.319 En iyi cevaplar 1 64.702 548 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #5 Mesing .!.: Takvimim uygulamasindan devam ediyorum ama bu ay ovuslasyon deniycem bakalm insallah faydasi olur. Genişletmek için tıkla... Takvimdekiler tutmuyor her zaman.
Mesing .!.: Takvimim uygulamasindan devam ediyorum ama bu ay ovuslasyon deniycem bakalm insallah faydasi olur. Genişletmek için tıkla... Takvimdekiler tutmuyor her zaman.