Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gebeliğimde adete bir hafta kala belirti başladı iki kala test yaptım pozitif sonra kan verdim pozitifti. Şimdi aynı sürece girdim inanılmaz belirti yaşadım iki kala kan verdim negatif iki hafta geçti belirtiler gecikme herşey var 4 farklı marka test yaptım silik çıktı bugün kan verdim negatif işin özü bedenim bana bildiğin oyun oynuyor istediğim için o duruma giriyor o yüzden adetin gecikince direk kan testi yaptırMerhaba kızlar, adetine 3 gün kalmış olanlar var mı aranızda, ve gebelik belirtileri olan
Canım malesef tüm belirtileri yasadım aama negatif, yanlızca bır sey oldu, adetim erken oldu ve bu vucudu gebelige hazırlayan bır durum , ilk gebeligimden biliyorum. Smdı adetmin 6. Gunu, ovulasuonla takip edecegim ilk kez . Benım gibi olan var mı?İlk gebeliğimde adete bir hafta kala belirti başladı iki kala test yaptım pozitif sonra kan verdim pozitifti. Şimdi aynı sürece girdim inanılmaz belirti yaşadım iki kala kan verdim negatif iki hafta geçti belirtiler gecikme herşey var 4 farklı marka test yaptım silik çıktı bugün kan verdim negatif işin özü bedenim bana bildiğin oyun oynuyor istediğim için o duruma giriyor o yüzden adetin gecikince direk kan testi yaptır
Hayırlı olsun tebrik ederm3 haftalıkken gecikme sonucu anladım hiç belirti yok şuanda da 4+4 sanırım kasık batması ve karında hafif ağrı dışında belirti yok
Bendede aynısı var adetime 1 gün var henuz test yapmadım3 haftalıkken gecikme sonucu anladım hiç belirti yok şuanda da 4+4 sanırım kasık batması ve karında hafif ağrı dışında belirti yok
Bennn:) gecen ay ılk kez dusunduk adetim erken oldu, ilk cocugumda da aynısı olmustu. Vucut gebelik ıcın hazırlanıyorCanım malesef tüm belirtileri yasadım aama negatif, yanlızca bır sey oldu, adetim erken oldu ve bu vucudu gebelige hazırlayan bır durum , ilk gebeligimden biliyorum. Smdı adetmin 6. Gunu, ovulasuonla takip edecegim ilk kez . Benım gibi olan var mı?
YaaaaaaaaaaaAdetime 3 gün var ve ben hamileyim cnm
İnş sen de olursunnnnnnnnYaaaaaaaaaaao kadar sevindim ki o kdar mutlu oldum ki
![]()
Yaaaa inşallahhhİnş sen de olursunnnnnnnn
Bebeğim 1 martta ovulasyon oldu beklenen adet tarihim 14 Mart sat ise 17 subatti ayın 7 sinde beta verdim çıkmadı sonra ayın 10unda kadin doguma randevum vardı smear falan alacaktı dr rubella testleri falan istedim planlı gebelik olsun diye hamilelik şüphen var mi dedi hyr dedim 1 hafta varken beta çıkmadı dedim o günün bir gün öncesi erken gebelik testi yaptım çıkmadı neyse hoca beta da yapmış eve geldim tahliller çıktı diye mesaj geldi ben şok beta 13Yaaaa inşallahhhpeki bse dicem ovulasyon ıle kaldın demi takiple ve kanla mı ogrendın canım
Ayyyy nasıl heyecanlı yaaaBebeğim 1 martta ovulasyon oldu beklenen adet tarihim 14 Mart sat ise 17 subatti ayın 7 sinde beta verdim çıkmadı sonra ayın 10unda kadin doguma randevum vardı smear falan alacaktı dr rubella testleri falan istedim planlı gebelik olsun diye hamilelik şüphen var mi dedi hyr dedim 1 hafta varken beta çıkmadı dedim o günün bir gün öncesi erken gebelik testi yaptım çıkmadı neyse hoca beta da yapmış eve geldim tahliller çıktı diye mesaj geldi ben şok beta 13
Evet kullandım cnmAyyyy nasıl heyecanlı yaaahayırlı ugurlu olsun,
ovulasyon testi kullandın mı kuzum
Ben de cıft czgyı gordukten sonra her gun degerlendrdımEvet kullandım cnm
Hyr beta çıktıktan sonra goguslerim ağrıdı kasiklqrim battiBen de cıft czgyı gordukten sonra her gun degerlendrdımay ıns yaa ben de kalırım yaa, 24 mart bekleyişteym. Var mıydı belirti canım
Yaa Allah saglikla almayi nasip etsinAdetime 3 gün var ve ben hamileyim cnm
sonuç ney peki?Ben de cıft czgyı gordukten sonra her gun degerlendrdımay ıns yaa ben de kalırım yaa, 24 mart bekleyişteym. Var mıydı belirti canım