Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkRegline 2-3 gün kala hamilelik belirtileri olanlar
İlk gebeliğimde adete bir hafta kala belirti başladı iki kala test yaptım pozitif sonra kan verdim pozitifti. Şimdi aynı sürece girdim inanılmaz belirti yaşadım iki kala kan verdim negatif iki hafta geçti belirtiler gecikme herşey var 4 farklı marka test yaptım silik çıktı bugün kan verdim negatif işin özü bedenim bana bildiğin oyun oynuyor istediğim için o duruma giriyor o yüzden adetin gecikince direk kan testi yaptır
Normalde 28 günde bir adet olurum bu süre asla gecikmez ve erken olmaz. Adet olmadan bir gün önce de çok hafif kasık ağrısı hissederim ordan anlarım sonraki gün adet olacağımı. Bu defa adetten tam 7 gün önce kasık ağrıları başladı 4 gün sürdü hafif hafif ağrılar arada batma şeklinde oluyordu sağ ve sol ikisinde de hissettim ben. adetten 3 gün önce ise sulu kahverengi bir akıntı geldi sadece bir defa geldi adet gecikince de ikinci günü test yaptım pozitif çıktı. Adetten bir hafta önce birkaç gün göğüs hassasiyeti vardı dokunamıyordum çok üşüyordum ve sabahları yataktan kalkamıyorum hala devam ediyor geç saate kadar yatıyorum. bunun dışında bir belirti yaşamadım mide bulantısı bence ilk haftalarda tamamen psikolojik oluyor sonraki haftalarda bebek büyüdükçe bulantılar ortaya çıkıyor. Benim belirtilerim bu şekildeydi inşallah sizde hayırlı haberi en kısa sürede alırsınız