Reglin çok az gelmesi

kesenmakas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
1.518
1.379
158
Merhaba arkadaşlar. Ben bir yıldır hamile kalmaya çalışıyorum. Bu ay aslında çok umutluydum belki de psikolojik olarak kendimi etkiledim. Mide bulantısı, kasık ağrısı yaşadım son 1 haftadır. Adetimden önce gebelik testi yaptım evde sonuç negatif çıktı. Aynı gün normal dönemden 2 gün önce adet oldum. Bugün adetimin 3. Günü. İlk 2 gün neredeyse lekelenme dışında yoğun birşey yaşamadım. Öyle ki günlük ped işimi gördü. Bugün de hiç kanamam yok. Benzer durum yaşayan oldu mu acaba? Bu iyi yada kötü birşeylerin belirtisi olabilir mi?

Doktora git bence. Ara kanama geçiriyor olsbilirsin. Belki hamileysen kötü bir şeyin göstergesi olabilir, idrar testleri hiç güvenilir değil. Başka bir başlıkta kızcağız 2 ay hamileyken hala negatif çıkmış idrar testi

idrar testi kesin sonuç vermez. hastane bile kan testi ister. garanti olup olmadığı kanda belli olur.eyer hamile isen lekelenme olması normal yerleşme kanaması olarak adlandırılır. bence hastaneye gitmen kesin sonuç olur.umarı güzel haberler alırsın....

Bugünü de geçirdikten sonra hemen gideceğim doktora. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…