• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

reglin 37. günü

Cey cey 1011

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
104
35
13
27
merhabalar adetim en az 31 en fazla 35 günde geliyor su an 37. günüdeyim belirti olarak göğüs ağrısı(10 gündür) bazen baş dönmesi arada nokta şeklinde kan geliyor ve en çokta acıkıyorum 2 saatte bir yiyorum test yapmalı mıyım ?

Yumurta tarihini biliyor musun mesela belki de uzadı regl. Belirtiler için çok erken. Ha diyelim ki hamilelik belirtisi testte çıkar zaten. İnşallah vardır

Yumurta tarihini biliyor musun mesela belki de uzadı regl. Belirtiler için çok erken. Ha diyelim ki hamilelik belirtisi testte çıkar zaten. İnşallah vardır
Evet yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ama dedikleri gibi bir süre uzanmak vs yapmadım direk ayağa kalktım
Adet gecikmiş şu durumda yapabilirsiniz.
En az 1 Hafta bekle diyen de var test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Evet yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ama dedikleri gibi bir süre uzanmak vs yapmadım direk ayağa kalktım

En az 1 Hafta bekle diyen de var test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Yumurtlamanın üzerinden en az 14 gün geçtiyse 1 hafta beklemeye gerek yok bugün de çıkar varsa

Adet gecikmiş şu durumda yapabilirsiniz.
Yumurtlamanın üzerinden en az 14 gün geçtiyse 1 hafta beklemeye gerek yok bugün de çıkar varsa
16 gün geçti evet

16 gün geçti evet
Sabah ilk idrarla kesin çıkar o zaman. Hem yumurtlamadan 16 gün geçmiş hem adet gecikmiş.

Evet ilk :) bilmiyorum klasik belirtiler Yok şu an bende :)
Şimdi sana bazı kötü haberlerim var. Uygulamalar genellikle yumurtlama tarihini doğru hesaplayamıyor yani herkeste tutmuyor. Ama akıntım vardı dedin az çok farkındasın yumurtladigin tarihin bu güzel bir sey. Bir de ilk aydan gebe kalma olasılığı tahmin ettigin kadar yüksek değil. Ama olmazsa üzülme hicbir sıkıntı yoksa 6 ay dolmadan olur inşallah.
Insan çok istiyor olmayinca da morali çok bozuluyor ama en önemli şey kafadan hamile kalma fikrini silip atmak.
Benim 2 yıl olmadı. Kürler, ovülasyon testleri, tedaviler, aşılamazlar denedik olmadı. Her denemede biraz daha yıpranıyor insan bu da bir gerçek. Tüp bebek tedavisi gördüm ama bende yumurta sorunu vardı.
Bol bol dua ediyorsun, kafanı bebek fikrinden uzaklaştırıyorsun, eşinle her şeyin keyfini sürüyorsun. Dualarım seninle🤗

Back