reglin 12.günü 3 mm kist var yumurtlama ya da geç yumurtlama olur mu

1scorpio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
12
2
1
30
kızlar selam, ovulasyon testlerinde koyılaşma görmeyince reglimin 12.gününde yumurtlama takibi için doktora gittim doktor solda 3mm kist var dedi şu an yumurtlama yok dedi, bu ay yumurtlama olmayacak demek mi oluyor yoksa daha büyümemiş geç yumurtlama olacak mı demek

12. Gün için henüz erken 14 16 18 günlerinde tekrar gidin 3mm çok küçük etkilemez.

12. Gün için henüz erken 14 16 18 günlerinde tekrar gidin 3mm çok küçük etkilemez.
ben max 16. günde yumurtluyordum bu ay niye böyle oldu anlamadım. geçen ayda kimyasal oldu bu ay artık olsun istiyordum çok üzüldüm. Birde bu 3mm lik kist mi büyüyüp yumurta oluyor yoksa ayrı bir yumurta mı oluyor onu anlamadım. 12.gün için çok küçük bence daha önce yine gittiğimde sol yumurtalıkta 18 mm yumurtam vardı 12.günde

Kimyasal geçirdiyseniz düzeniniz değişebilir. Daha geç yumurtlama olabilir.

Kimyasal geçirdiyseniz düzeniniz değişebilir. Daha geç yumurtlama olabilir.
ben yine testle takip edeyim en iyisi. bu yumurta mesela 14. günde salındığında direkt 17 18mm olarak mı salınıyor yoksa böyle giderek büyüyen bir şey mi onu anlamaya çalışıyorum aslında. 3mm lik kist ayrı bir şey dimi o yumurtlama değil yani. kusura bakmayın yeni yeni araştırıp öğreniyorum

Zamanla büyür çatlamadan önce en yüksek mm ulaşır ve çatlar. Yumurtlamaya yakın büyümeye başlar yani. Bazen çatlamadan kiste dönüşür ve adetle atılır o yüzden doktorla takip yaptırmak daha iyi aslında

ya hep bir şeyler çıkıyor gerçekten çok yordu bu süreç beni çok stres yaptım bu ay kimyasal gebelikten dolayı o da etkilemiş olabilir bu ayki yumurtlamayı ama inşallah geç de olsa olur yine takip edeceğim çok sağ olun

Biraz akışına bırakın

Kist ayrı bi şey bence kist çatlayamamış yumurta oluyor aslında. Ama kendi kendine kaybolabiliyor ve kistle hamile kalanlar da var. Bende de 2 ay önce kist görülmüştü 2 mm ydi sanırım. Adetten sınra tekrar gittim yoktu. O zamanlar araştırırken de kistle hamile kalanları okumuştum küçük olanlar çok etkilemiyormuş. Zaten sizin test pike yaklaşmış gözüküyor yumurtlama olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…