- 4 Temmuz 2023
- 69
- 42
- 3
- 25
- Konu Sahibi cirkinkoala
-
nereye acmaliydim.tamam ilac kullanmiyim da napiyim bi sey deseydiniz mademKonuyu yanlış yere açmışsın.
17 yas henüz çok küçüksün. Ne geciktirici ne de söktürücü hic bi sey kullanmanı tavsiye etmem. Düzensiz reglin var. Bir şeyler yerine oturmadan hormonlarina müdahale etmen sağlıklı değil.
Mudalehe etmen doğru değil yasin küçük hormonların yerine oturmamış. Nasıl tavsiye verebilirim ???nereye acmaliydim.tamam ilac kullanmiyim da napiyim bi sey deseydiniz madem
eevt nolmus kiSen dün de annem fotoları yabancılara atıyor diyen mıydın
ben de ilac kullanmak istemedigimi soylemisim zaten bakarsaniz.ama maydanoz suyu vs gibi bir seyler denemeli miyim onu soruyorumMudalehe etmen doğru değil yasin küçük hormonların yerine oturmamış. Nasıl tavsiye verebilirim ???
Sen dün de annem fotoları yabancılara atıyor diyen mıydın
Kişi aynı kisiO konu 2 hafta once degil miydi yahu? Dun yine mi acildi?
yanii?? anlamadim alakasi nedirKişi aynı kisi
Yok bişey bosveryanii?? anlamadim alakasi nedir
yok bir sey bosver diyince havali mi olunuyor noluyo derdiniz neyse soyleyinYok bişey bosver
Ben polemiğe girmeyi sevmiyorumyok bir sey bosver diyince havali mi olunuyor noluyo derdiniz neyse soyleyin
İç iç hatta soğan suyu da iç aktaran hayit tohumu al onu da iç. Bi kaç sene sonra hormonlarka ilgili sorunlarım var diye de ağlarsın gelirim teselliye. Tatil güzeldi deniz süperdi diye teselli ederimben de ilac kullanmak istemedigimi soylemisim zaten bakarsaniz.ama maydanoz suyu vs gibi bir seyler denemeli miyim onu soruyorum
Senin derdin ne peki. Ne bu hınç bu sinir bu atar gideryok bir sey bosver diyince havali mi olunuyor noluyo derdiniz neyse soyleyin
Takma takmaBen polemiğe girmeyi sevmiyorum
o zaman konunun altina gelip copun basinda dedikodu yapan ilkokul cocuklari gibi arada soylesip sorunca bir sey yok demeyinBen polemiğe girmeyi sevmiyorum
dogal bitkisel seylerin hormonlarima ne zarari var anlamadim?zaten elli gunde bir regl oluyorum normal olan o mu sizce?zaten saglikli olsam boyle olmaz illa essek gibi ilaclar kullanip vuudumu mu yorayim duzenlemek icin.İç iç hatta soğan suyu da iç aktaran hayit tohumu al onu da iç. Bi kaç sene sonra hormonlarka ilgili sorunlarım var diye de ağlarsın gelirim teselliye. Tatil güzeldi deniz süperdi diye teselli ederim
17 yasindasin annem fotoğraf lari başkasına atıyor diye konu açtin simdi böyle bişey açtın o yüzden bişey demiyorumo zaman konunun altina gelip copun basinda dedikodu yapan ilkokul cocuklari gibi arada soylesip sorunca bir sey yok demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?