Kızlar bu ay adetım 3gun gecıktı gecıkınce test yaptım negatıfti sonra beyaz akıntı geldı pesınden acık renk kan geldı gun ıcerısınde acık pembe kahverengı arası akıntılar gelmeye devam ettı 2 3gun boyle surdu dün bi anda kesıldı ne akıntı ne kan hcbsey yok toplasanız bır orkıdı doldurmaz bu 3 4 gunde gelen kanama dunden berı hıcbsey yoktu acaba hamıle falanmıyım yerlesme kanamasımı acaba dıye dusunurken bugun aksamustu wc gttım afedersiniz ama tuvaletımı yaparken bıraz ıkındım sılerken farkettım ki kan gelıo ıkındıgım için kan gelmıs o an ıcın geldı dahada gelmedı ama o sureden berı belimde ve kasıgımda agrı oluyor ben ne yasıyorum adetımmı sokulmuyor yoksa yerlesmeye calısan bır bebısmı anlamadım bu tarz seyler yasayanlar fıkır verebılırse sevınırım
Bacım ben yerleşme yaşadım adetimin 34.günü 2 defa kan geldi kıpkırmızı tam kan rengindeydi aynı gün gelip kesildi sonra öğrendimki hamileymişim seninki olabilirde olmayabilirde yinede çok kaptırma kendini ki daha sonra çok üzülmeyesin... test yap varsa çıkar zaten.Allah gönlüne göre versin
Bacım ben yerleşme yaşadım adetimin 34.günü 2 defa kan geldi kıpkırmızı tam kan rengindeydi aynı gün gelip kesildi sonra öğrendimki hamileymişim seninki olabilirde olmayabilirde yinede çok kaptırma kendini ki daha sonra çok üzülmeyesin... test yap varsa çıkar zaten.Allah gönlüne göre versin