elperdon Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ocak 2014 735 288 303 10 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elperdon #1 Düzenli hastalanıyorum hastalığıma 9 gün var. Civanperçemi ile reglimi zamanından önce getirebilir miyim?
Düzenli hastalanıyorum hastalığıma 9 gün var. Civanperçemi ile reglimi zamanından önce getirebilir miyim?
E emily_emily Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2012 173 10 68 Antalya 10 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elperdon #2 whatthehell .!.: Düzenli hastalanıyorum hastalığıma 9 gün var. Civanperçemi ile reglimi zamanından önce getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... bira işe yarıyor
whatthehell .!.: Düzenli hastalanıyorum hastalığıma 9 gün var. Civanperçemi ile reglimi zamanından önce getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... bira işe yarıyor
Velvette 💪🏋️♀️ Kayıtlı Üye 12 Mart 2013 37.829 51.661 798 10 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elperdon #3 erkenden getirmeyi bilemicem de geciktirebilirsin
elperdon Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ocak 2014 735 288 303 10 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elperdon #4 justholdmetight .!.: erkenden getirmeyi bilemicem de geciktirebilirsin Genişletmek için tıkla... o kadar da düzenimi bozmak istemiyorum..
justholdmetight .!.: erkenden getirmeyi bilemicem de geciktirebilirsin Genişletmek için tıkla... o kadar da düzenimi bozmak istemiyorum..
ruyacn ◕‿◕✿ ♥♥♥ ◕‿◕✿ ♥♥♥ ◕‿◕✿ ♥♥♥ ◕‿◕✿ ♥♥♥ Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2012 2.232 751 198 10 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elperdon #5 whatthehell .!.: o kadar da düzenimi bozmak istemiyorum.. Genişletmek için tıkla... merhaba erken getirebileceğini sanmıyorum ama geciktirebilirsin birde niçin erken olmak istiyorsun düzenini niçin bozuyorsun :44:
whatthehell .!.: o kadar da düzenimi bozmak istemiyorum.. Genişletmek için tıkla... merhaba erken getirebileceğini sanmıyorum ama geciktirebilirsin birde niçin erken olmak istiyorsun düzenini niçin bozuyorsun :44:
elperdon Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ocak 2014 735 288 303 11 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elperdon #6 ruyacn .!.: merhaba erken getirebileceğini sanmıyorum ama geciktirebilirsin birde niçin erken olmak istiyorsun düzenini niçin bozuyorsun :44: Genişletmek için tıkla... finallerim dolayısıyla, çok ağrı çektiğim için.. finaller başlamadan olsun bitsin istiyorum.
ruyacn .!.: merhaba erken getirebileceğini sanmıyorum ama geciktirebilirsin birde niçin erken olmak istiyorsun düzenini niçin bozuyorsun :44: Genişletmek için tıkla... finallerim dolayısıyla, çok ağrı çektiğim için.. finaller başlamadan olsun bitsin istiyorum.
ayisigi88 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2012 3.464 188 103 11 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elperdon #7 whatthehell .!.: o kadar da düzenimi bozmak istemiyorum.. Genişletmek için tıkla... iyi de adeti öne almakta düzeni bozmak demek. bende merak ettim neden öne almak istiyosun. nikahın düğünün filan mı var canım
whatthehell .!.: o kadar da düzenimi bozmak istemiyorum.. Genişletmek için tıkla... iyi de adeti öne almakta düzeni bozmak demek. bende merak ettim neden öne almak istiyosun. nikahın düğünün filan mı var canım