• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglime 7 gün var . Erken test ?

aleyy2601

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2024
14
3
1
25
1 haftam var . Fakat aşırı miğdemdr gaz var . Ve beyaz akıntım var .
Sizce ?

Eklentiler

• IMG_2533.jpeg
    IMG_2533.jpeg
    176,8 KB · Görüntüleme: 74
Ben 10 gün önce siliklikle öğrendim beta 18 çıkmıştı ama testin markası önemli artımed se benim her ay pozitif çıkıyodu

Kızlar üstteki test miema diye marka alttaki b good diye bir marka sizce gebelik var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20250113-203349~2.png
    Screenshot_20250113-203349~2.png
    919,3 KB · Görüntüleme: 42
Nasıl belirtilerini vardı acaba
Adete 2 3 gün kala ağrır genelde kasıklarım ama 10 gün önce hep adet olcak gibi ağrım oldu acaba yerleşme mi diye aklıma geldi öylelikle baktım 18 de çok çok düşük bi değer zaten biraz da şans eseri oldu

Adete 2 3 gün kala ağrır genelde kasıklarım ama 10 gün önce hep adet olcak gibi ağrım oldu acaba yerleşme mi diye aklıma geldi öylelikle baktım 18 de çok çok düşük bi değer zaten biraz da şans eseri oldu
Adete 9 gün kala benim göğüslerim bir anda şişti ve ağrı başladı (reglden önce de bazen olurdu ama regle çok yakın tarihte olurdu 4-5 gün öncesinde) onun dışında iştahta artış ve akıntım var. Haftaya regl görünüyor ama belirtiler erken başladıysa testte de görünür mü acaba yapıp yapmamak arasında kaldım😕

Adete 9 gün kala benim göğüslerim bir anda şişti ve ağrı başladı (reglden önce de bazen olurdu ama regle çok yakın tarihte olurdu 4-5 gün öncesinde) onun dışında iştahta artış ve akıntım var. Haftaya regl görünüyor ama belirtiler erken başladıysa testte de görünür mü acaba yapıp yapmamak arasında kaldım😕
Al bi güvenilir erken test yap tabi siliklik görmezsen 1 hafta daha beklersin nolcak sanki o zaman da kan verirsin

1 haftam var . Fakat aşırı miğdemdr gaz var . Ve beyaz akıntım var .
Sizce ?
Merhaba bende de aynı şikayet vardı evde test yaptım 4 tane hepsi silik çıktı sonra doktora gittim kan verdim negatif çıktı bir hafta sonra yeniden kan verdim kanda sonra dan gözüktü pozitif çıktı bence bir iki hafta bekleyin kan verin bence gebelik var gibi duruyor

Back