Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl belirtilerini vardı acabaBen 10 gün önce siliklikle öğrendim beta 18 çıkmıştı ama testin markası önemli artımed se benim her ay pozitif çıkıyodu
Adete 2 3 gün kala ağrır genelde kasıklarım ama 10 gün önce hep adet olcak gibi ağrım oldu acaba yerleşme mi diye aklıma geldi öylelikle baktım 18 de çok çok düşük bi değer zaten biraz da şans eseri olduNasıl belirtilerini vardı acaba
Adete 9 gün kala benim göğüslerim bir anda şişti ve ağrı başladı (reglden önce de bazen olurdu ama regle çok yakın tarihte olurdu 4-5 gün öncesinde) onun dışında iştahta artış ve akıntım var. Haftaya regl görünüyor ama belirtiler erken başladıysa testte de görünür mü acaba yapıp yapmamak arasında kaldımAdete 2 3 gün kala ağrır genelde kasıklarım ama 10 gün önce hep adet olcak gibi ağrım oldu acaba yerleşme mi diye aklıma geldi öylelikle baktım 18 de çok çok düşük bi değer zaten biraz da şans eseri oldu
Al bi güvenilir erken test yap tabi siliklik görmezsen 1 hafta daha beklersin nolcak sanki o zaman da kan verirsinAdete 9 gün kala benim göğüslerim bir anda şişti ve ağrı başladı (reglden önce de bazen olurdu ama regle çok yakın tarihte olurdu 4-5 gün öncesinde) onun dışında iştahta artış ve akıntım var. Haftaya regl görünüyor ama belirtiler erken başladıysa testte de görünür mü acaba yapıp yapmamak arasında kaldım
Var testim ama daha çıkmayacağını düşünüyorum 6 gün var reglimeAl bi güvenilir erken test yap tabi siliklik görmezsen 1 hafta daha beklersin nolcak sanki o zaman da kan verirsin
Aşırı gaz bulantı aşırı tatlı yeme isteği ki tatlı şeyler sevmem bormalde . duygusallık . Diğer gebeliklerimde bu şekilde hissettim . Garip ama .Nasıl belirtilerini vardı acaba
akıntı ve gögüs şişliğim de var .Aşırı gaz bulantı aşırı tatlı yeme isteği ki tatlı şeyler sevmem bormalde . duygusallık . Diğer gebeliklerimde bu şekilde hissettim . Garip ama .
Kan verdim bugün şansımı denemek için . Bütün gebeliklerimi silikle öğrenmiştim çünkü . hayırlısı artık .Olabilirde olmayabilirde, bu test artımedse eğer yalancı pozitif çıkarıyor. Testte çıkması için erken bence
Merhaba bende de aynı şikayet vardı evde test yaptım 4 tane hepsi silik çıktı sonra doktora gittim kan verdim negatif çıktı bir hafta sonra yeniden kan verdim kanda sonra dan gözüktü pozitif çıktı bence bir iki hafta bekleyin kan verin bence gebelik var gibi duruyor1 haftam var . Fakat aşırı miğdemdr gaz var . Ve beyaz akıntım var .
Sizce ?