Tatlım neyle korunuyordun. Bem adete 4 gün kala idrarda 2 gün kala kanda öğrendimKizlar merhaba
konuyla ilgili cok yazi var da bende yazmak istedim .d
Bu ay ilk defa bebis icin korunmadim. Netten belirtilere bakiyorum bikac gundur bi belirti yok. Bugun sag gogsum bastirinca aci oluyo. Akintim az. Normal regl zamanimda da pek belirtim olmaz yine olmadi.
Test yapsammi yapmasam mi emin olamadim. Yapmasam stres oluyorum. Bu sefer stresten gecikme yasarsam hamileyim derim cikmazsa uzulcem. Diger turlu reglme 3 gun bekleyemiyorum cok kariatim ...
Simdi test yapsam negatif ciksa snradan pozitife donme ihtimali olmaz heralde degil mi ??
Ilac vs kullanmiyorum 1 sene oldu birakali. 2017 subatta myom aldirmistim snra hic kullanmadim.Tatlım neyle korunuyordun. Bem adete 4 gün kala idrarda 2 gün kala kanda öğrendim
Sence yaptirmiyim miOlur, hamileyseniz simdi büyük ihtimal negative cıkar 3 gün sonra falan pozitive döner
İnş canım tıtmuştur kanda çıkar idrara bazen geç yansıyorIlac vs kullanmiyorum 1 sene oldu birakali. 2017 subatta myom aldirmistim snra hic kullanmadim.
Kan testi yaptirsam kesin bisi varsa cikar mi dersin ?
Ilk denemelerde tutmuyor diye insanlarin cok yorumu var umudum az. Allah bilir tabiki. Insallah saglikli bir bebisim olur.
Insallah 2 yillik evliyim 1 yil ameliyatimdan erteledim daha ertelemek istemiyorumİnş canım tıtmuştur kanda çıkar idrara bazen geç yansıyor
Bi zararı olmaz , negative oldgnda daha sonra tekrr yaptırır emin olursunuzSence yaptirmiyim mi
Erteleme canım olsun bitsin bekleyenleri anlamıyorum zaten eğer yoksa yum. Günü takip et bi an önce olsunInsallah 2 yillik evliyim 1 yil ameliyatimdan erteledim daha ertelemek istemiyorum
Kan testi yaptirdim 1 saate cikar ölecem
Ayyy çok heyecanlııııKan testi yaptirdim 1 saate cikar ölecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?