- 30 Nisan 2024
- 147
- 21
- Konu Sahibi birsorumva
Merhaba arkadaşlar benim reglime 3 gün var sormuştum önceden beyazımsi akıntı geliyor diye ama oda yok artık hiç akıntı olmaması normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CevapMerhaba arkadaşlar benim reglime 3 gün var sormuştum önceden beyazımsi akıntı geliyor diye ama oda yok artık hiç akıntı olmaması normal mi
Genelde de böyle mi acabaBende regl öncesi akıntı olmaz, yumurtlama dönemi olur
Bilmiyorum açıkçası :/Genelde de böyle mi acaba
Başkaları da yazsa keşkeBilmiyorum açıkçası :/
Kurumuşsun kız Banyo yaparken falan çok mu sabun kullandın onunla alakalı olabiliyor, stresle de olabiliyor hatta hormonlarla da aslında bir sürü sebebi var seninkini bilemiyorum şimdi. Geçer bir şey olmazMerhaba arkadaşlar benim reglime 3 gün var sormuştum önceden beyazımsi akıntı geliyor diye ama oda yok artık hiç akıntı olmaması normal mi
Kurmuşsun ne kız Allah seni çok çok stres yapıyorum da bu etkiler mi acaba kurumuşsun ne demek acaba onu da sorayımKurumuşsun kız Banyo yaparken falan çok mu sabun kullandın onunla alakalı olabiliyor, stresle de olabiliyor hatta hormonlarla da aslında bir sürü sebebi var seninkini bilemiyorum şimdi. Geçer bir şey olmaz
Başka kimse de oldu mu buKurmuşsun ne kız Allah seni çok çok stres yapıyorum da bu etkiler mi acaba kurumuşsun ne demek acaba onu da sorayım
Akıntı olmayınca öyle deyiverdim Sorun olduğundan değil şekerim. Adet zamanın da yaklaşmış hormonların oynuyordur o da bir etken. Stresle baş etmeyi öğrensen iyi olur her alanda sıkıntı yaratıyor insana :)Kurmuşsun ne kız Allah seni çok çok stres yapıyorum da bu etkiler mi acaba kurumuşsun ne demek acaba onu da sorayım
Regl gecikmesi de yapar galibaAkıntı olmayınca öyle deyiverdim Sorun olduğundan değil şekerim. Adet zamanın da yaklaşmış hormonların oynuyordur o da bir etken. Stresle baş etmeyi öğrensen iyi olur her alanda sıkıntı yaratıyor insana :)
Senin gecikme oldu mu ki? Daha var yazmıştın. Bir sürü sebebi var ya bunlar sadece ihtimali daha yüksek olanlar. Kötü beslenme bile etkileyebiliyor. Ama ciddi bir problem değil arada bende de oluyorRegl gecikmesi de yapar galiba
Yok daha 3 gün var olmaz da inşallah zayıflıkta etkiler mi böyle şeyleriSenin gecikme oldu mu ki? Daha var yazmıştın. Bir sürü sebebi var ya bunlar sadece ihtimali daha yüksek olanlar. Kötü beslenme bile etkileyebiliyor. Ama ciddi bir problem değil arada bende de oluyor
Benimki çok kilo verdiğim zaman olmuştu canım olabilir tabii. İdeal kilonun altına düşme fazlaYok daha 3 gün var olmaz da inşallah zayıflıkta etkiler mi böyle şeyleri
İdeal kilonun 10 kilo altındayımBenimki çok kilo verdiğim zaman olmuştu canım olabilir tabii. İdeal kilonun altına düşme fazla