• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglime 3 gun kala testler pozitif yardima ihtiyacim varrr

sucine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
52
24
88
İstanbul
Merhaba . Uzun zamandir ben de hamile olmayi bekleyenlerdenim mart ayinda buyuk bi myomum alindi 6 ay dk hapi kullandim ve nihayet basladik tekrar denemelere. Normalde her ay iki gun one ceker gunum evvelki ay 15 inde gecen ay da15inde oldum. Bu ay ilk defa inanilmaz midem bulandi. Bu sabah icimde bi kurt su 5 liralik testlerden yaptim. Gozlerime inanamadim biraz acik renk de olsa bariz ikinci cizgi gozimun onunde. Aksam ustu su 6 gun once belli olan testten yaptim o apacik cift cizgi. Biraz once bi baktim kopkoyu siyaha yakin akintim gelmis ( reglilerim de hep boyle baslar) ama takvime gore erken reglim icin. Icim icimi kemiyo bana bisey diyin nolur!

Eklentiler

• 20201111_010321.jpg
    20201111_010321.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 253
  • 20201111_010344.jpg
    20201111_010344.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 205
  • 20201111_011349.jpg
    20201111_011349.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 228
Sakin ol canım. Belli ki gebelik var,en yakın acile git beta baktır. Sonucu enabiZda cukiyo 1 saate.

Sakin ol canım. Belli ki gebelik var,en yakın acile git beta baktır. Sonucu enabiZda cukiyo 1 saate.
Esime diyemedim cok hayallere kapiliyo sonu husran oluyo. Ama ben de ne yalan soyliyim iki testte de pozitif gorunce icim kipir kipir olmadi degil. Lekeyi gorunce basimdan asagiya kaynar sular dokuldu yillar once de kimyasal gebelik gecirmistim hamileyim dedikten 4-5 gun sonra llekelerimbasladi ve bi kac gune regli oldum bitti. Yine mi oyle olacak korkusu var. Esime falan soyleyemedim bu yuzden

Yerlesme kanaması olma ihtimali olabilir reglden genelde 2-3 gün önce olur diyorlar

Şimdi önce hiç kötü düşünme tekrar lavoboya gittin mi yine gelen kan vs bı şey var mi

Merhaba . Uzun zamandir ben de hamile olmayi bekleyenlerdenim mart ayinda buyuk bi myomum alindi 6 ay dk hapi kullandim ve nihayet basladik tekrar denemelere. Normalde her ay iki gun one ceker gunum evvelki ay 15 inde gecen ay da15inde oldum. Bu ay ilk defa inanilmaz midem bulandi. Bu sabah icimde bi kurt su 5 liralik testlerden yaptim. Gozlerime inanamadim biraz acik renk de olsa bariz ikinci cizgi gozimun onunde. Aksam ustu su 6 gun once belli olan testten yaptim o apacik cift cizgi. Biraz once bi baktim kopkoyu siyaha yakin akintim gelmis ( reglilerim de hep boyle baslar) ama takvime gore erken reglim icin. Icim icimi kemiyo bana bisey diyin nolur!
Doktor bana pozitif testin %99 dogru oldugunu soylemisti. Acile gidin lutfen.

Bak hem de diyorsun ki 5 liralık kaset testte çıktı. Bence acile git ve beta baksinlar ne kaynedersin? Eşine kendimi iyi hissetmiyorum demen yeterli bence

Bak hem de diyorsun ki 5 liralık kaset testte çıktı. Bence acile git ve beta baksinlar ne kaynedersin? Eşine kendimi iyi hissetmiyorum demen yeterli bence
Yillardir hep umitlenip bosa ciktigi icin kendimi sakin tutmaya calisiyorum reglim son aylarda hep boyle gece siyaha yakin lekelerle baslar ertesi gun kanamaya döner. Yarin boyle biseyle uyanmazsam ilk is doktora gitmek. Bana sans dileyin. Boyle bir durumla karsilasanlar var mi merak ediyorum. Pozitif gordukten sonra yerlesme kanamasi olabilir mi gercekten. Ben cift cizgi gordugume kendimi inandiramiyorum daha.

Ben yerleşme kanaması gördüm ki reglim çok düzensizdir 2 hafta kadar vardı olmaya. Fakat ben yerleşme kanamasından en fazla 1 hafta sonra mide bulantisi falan filan evde test pozitif.. hakkımızda hayırlısı olsun

Yillardir hep umitlenip bosa ciktigi icin kendimi sakin tutmaya calisiyorum reglim son aylarda hep boyle gece siyaha yakin lekelerle baslar ertesi gun kanamaya döner. Yarin boyle biseyle uyanmazsam ilk is doktora gitmek. Bana sans dileyin. Boyle bir durumla karsilasanlar var mi merak ediyorum. Pozitif gordukten sonra yerlesme kanamasi olabilir mi gercekten. Ben cift cizgi gordugume kendimi inandiramiyorum daha.
Cok merak ettim konutu takip ediyorum bakalim ne cikacak sabah doktora gittikden sonra veyada regl olcakmisiniz diye insllah olmazsiniz 🤲

Testlerin fotoğraflarını yukler misiniz?

Bu sekilde cekebildim

Eklentiler

• 20201111_010321.jpg
    20201111_010321.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 207
  • 20201111_010344.jpg
    20201111_010344.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 235
Back