• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglime 2 hafta var ama?

Cadaloz Kedi

Life is a beach, enjoy the waves.
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
202
1.201
63
Merhaba, birkaç gündür regl ağrısı gibi ağrı hissediyorum. Biraz önce de kahverengi akıntım olduğunu gördüm. Reglime 2 hafta var sizce neden olabilir? İlk kez aylık iğne yapıldı bana bu ay bir de acaba ondan mıdır?

ovulasyon döneminde olmalısınız normalde, iğne de vücudun kafasını karıştırdıysa normal.
bazı kişilerde ovulasyon kanaması her ay görülebiliyormuş leke şeklinde.

ovulasyon döneminde olmalısınız normalde, iğne de vücudun kafasını karıştırdıysa normal.
bazı kişilerde ovulasyon kanaması her ay görülebiliyormuş leke şeklinde.
Evet ovulasyon dönemimdeyim, hamilelik falan değildir muhtemelen değil mi?

ay yok değildir herhalde,
bu iğne ile korunmak nasıl hiç bilmiyorum ama, ekstra başka yöntem gerekiyor mu ki
Ekstra bir yöntem gerekmiyor %99 koruma sağlıyor diye biliyorum ama o korku yetiyor ya ters giden bir şey oldumu :KK24:

Aynısı bende oldu canım hatta 20 gün oldu iğne olalı normal adet oldum ama iğnenin süresi dolunca adet günüme gelmiycek ader değilkende yaptırabilir miyim iğne onu merak ediyorum

Aynısı bende oldu canım hatta 20 gün oldu iğne olalı normal adet oldum ama iğnenin süresi dolunca adet günüme gelmiycek ader değilkende yaptırabilir miyim iğne onu merak ediyorum
Sadece ilk iğne olduğunda adetinin ilk 5 günü içinde olman gerekiyor tatlım. Sonrakilerde doktorunun verdiği günde gideceksin. Bana da doktor tam 1 ay sonrasına gün verdi, adet olmasan da gel dedi sorun yok yani :) Beni de şüphelendiren implantasyon kanaması falan mı yaşıyorum bilememem :110:

Hakikaten öyle tatlım ama kadın olmak yine de çok güzel her şeyiyle :21: İnşaallah öyledir ya 2 gündür kahverengi akıntım var ve ağrı da çok fena. Çocuk düşünmeyince insan çok tedirgin oluyor, Allah isteyenlere versin hayırlısından :KK200:

Evet canım Allah isteyenlere versin sanada geçmiş olsun ama ağrı kesici içmemeye çalış kadın olmak her haliyle güzel canım benim

Evet canım Allah isteyenlere versin sanada geçmiş olsun ama ağrı kesici içmemeye çalış kadın olmak her haliyle güzel canım benim
  • Çok teşekkür ederim tatlım <3 Yorumun için de minnettarım :KK200: İlaca karşı bir bünyem var zaten ya içer içmez psikolojik midem bulanıyor; çok mecbur kalmazsam içmemeye çalışırım :) Kesinlikle tatlım çok şanslıyız :KK31:

Back