Yanı kaset test var elimde olmayan orda hafif var o 1 gün önce idi elimde olan bugün diğeri ince olan ise elimde tuttuğum testten daha sonra 2 saat sonra erken gebelik ti o daha net çıkması gerekmezmiş erken gebelikte ?Ben diğerlerinde çok bişey görmedim telefondan çekildiği için galiba elinizde olan testte bariz belli bebek var. Sağlıklı gebeliğiniz olsun inşallah
Teşekkür ederim canım yorumun için ama bana hiç öyle gelmiyor sen 3 ünde de çizgi gördün mü ? Erken gebelik testim elimde tuttuğum kaset testten sonra ama neden se o daha silik çıktı kaset test daha silik çıkması gerekmez mi ?Pozitif bence
Teşekkür ederim canım yorumun için ama bana hiç öyle gelmiyor sen 3 ünde de çizgi gördün mü ? Erken gebelik testim elimde tuttuğum kaset testten sonra ama neden se o daha silik çıktı kaset test daha silik çıkması gerekmez mi ?
Yok erken gebelik testlerinin adı var normal kaset test bile onlardan iyi. Kanda gebelik hormonu yükseldikçe belirginleşir yavaş yavaşYanı kaset test var elimde olmayan orda hafif var o 1 gün önce idi elimde olan bugün diğeri ince olan ise elimde tuttuğum testten daha sonra 2 saat sonra erken gebelik ti o daha net çıkması gerekmezmiş erken gebelikte ?
Yada 2. İdrarımla yaptığım için mi böle oldu ?
Elimde 2 test daha bar biri normal biriBen diğerlerinde çok bişey görmedim telefondan çekildiği için galiba elinizde olan testte bariz belli bebek var. Sağlıklı gebeliğiniz olsun inşallah
Erken gebelik böyle çıktıYok erken gebelik testlerinin adı var normal kaset test bile onlardan iyi. Kanda gebelik hormonu yükseldikçe belirginleşir yavaş yavaş
Merhaba iyi günler öncelikle umarım gonlunuzce olur ve hamilesinizdir.Benim adetime de 4 gün var bu gün test yaptım sonuç negatif 14 gün oldu son beraberlikten sonra 5 aydır bekliyorum.Kasiklarim ağrıyor sureklide uyuyorum.Psikolojik mi ya da sonra tekrar test yapım mi.Bana da yardımcı olurmusinuz.Reglime 2 gün kaldı aritmetik gebelık testi yaptım çok silik çıktı , 2 gün sonra tekrar setimde gebelık testi yaptım silik çıktı ama daha net su an , merak edip erken gebelik testi aldım days comfort onda çok çok çok silik çıktı acaba 2. İdrar olduğu için mi bilemedim açıkçası ve ben 4-5 sanıye bekletttim . Şimdi sizlerle resimleri paylaşıyorum yorumlarmısısınız ? Yere koyup çektiğim test 1. Test elimde olan test 2. Gün ki test 3. Olan 2 saat sonra erken gebelik testi ?
Kendımızı dınledıgımızde bı çok seyın farkına varıyoruz aslında oraya odaklanıyoruz normalde de yaşadığımız şeyler bazı şeyler hamılelıge vuruyoruz emın olun her kadın farklı şeyler hısseder anlatır aynı kışı her gebelıgındenfarklı şeyler hısseder en güzel kan vermen adetini beklemen boşuna kafanı yorma hiçMerhaba iyi günler öncelikle umarım gonlunuzce olur ve hamilesinizdir.Benim adetime de 4 gün var bu gün test yaptım sonuç negatif 14 gün oldu son beraberlikten sonra 5 aydır bekliyorum.Kasiklarim ağrıyor sureklide uyuyorum.Psikolojik mi ya da sonra tekrar test yapım mi.Bana da yardımcı olurmusinuz.
Adetim 2 gün geçti ama korkudan daha gidemedim dokunan sanırım artık pazartesi gidicem sanırım her gebelik testide değişik çıkıyor gerildim Baya ama teşekkür ederim yorumunuz için en saglıklısı kan vermek olucak bencedeKendımızı dınledıgımızde bı çok seyın farkına varıyoruz aslında oraya odaklanıyoruz normalde de yaşadığımız şeyler bazı şeyler hamılelıge vuruyoruz emın olun her kadın farklı şeyler hısseder anlatır aynı kışı her gebelıgındenfarklı şeyler hısseder en güzel kan vermen adetini beklemen boşuna kafanı yorma hiç
Kuruma cizgisi bu bendede aynisi oldu ve suan adetliyimReglime 2 gün kaldı aritmetik gebelık testi yaptım çok silik çıktı , 2 gün sonra tekrar setimde gebelık testi yaptım silik çıktı ama daha net su an , merak edip erken gebelik testi aldım days comfort onda çok çok çok silik çıktı acaba 2. İdrar olduğu için mi bilemedim açıkçası ve ben 4-5 sanıye bekletttim . Şimdi sizlerle resimleri paylaşıyorum yorumlarmısısınız ? Yere koyup çektiğim test 1. Test elimde olan test 2. Gün ki test 3. Olan 2 saat sonra erken gebelik testi ?
merhaba sonucunuz ne olduKendımızı dınledıgımızde bı çok seyın farkına varıyoruz aslında oraya odaklanıyoruz normalde de yaşadığımız şeyler bazı şeyler hamılelıge vuruyoruz emın olun her kadın farklı şeyler hısseder anlatır aynı kışı her gebelıgındenfarklı şeyler hısseder en güzel kan vermen adetini beklemen boşuna kafanı yorma hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?