• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Reglime 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebru1391

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
558
310
53
Merhabalaar kızlar reglime 10 gün kala ovu testimde belli belirsiz 2. Çizgim var normal mi

Eklentiler

• 1601886171484966077756286078138.webp
    1601886171484966077756286078138.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 91
  • 16018862444978632012084326382763.webp
    16018862444978632012084326382763.webp
    5 KB · Görüntüleme: 88
Bu çizgi hep çıkar zaten normal

Ya ben bu testi hic anlamiyorum biri beni aydinlatabilirmi :D

İlk defa kullanıyorsan normal bilmemen canım. Koyulaşma takip ediceksin çizgi kopkuyu olunca ilişki olucak, sonra yine silincek bu şekilde çıkıcak hep

İlk defa kullanıyorsan normal bilmemen canım. Koyulaşma takip ediceksin çizgi kopkuyu olunca ilişki olucak, sonra yine silincek bu şekilde çıkıcak hep
Evet ilk defa kullaniyorum canım piki yakaldm zaten sonrada siliklesti böyle tahmini reglime 10 gün var

Evet ilk defa kullaniyorum canım piki yakaldm zaten sonrada siliklesti böyle tahmini reglime 10 gün var
Pikin üstüne 15 sayınca regl olursun. Sadece pij zamanı koyulaşır sonra hep silik böyle

Merhabalaar kızlar reglime 10 gün kala ovu testimde belli belirsiz 2. Çizgim var normal mi
Canım hamilesin bendede böyle çıktı hatta yakınımdada çıkmıştı inşallah hamilesindir ya var çünki eğer polistikover sendromun yoksa bu test doğru

Canım hamilesin bendede böyle çıktı hatta yakınımdada çıkmıştı inşallah hamilesindir ya var çünki eğer polistikover sendromun yoksa bu test doğru
Yaaa gerçekten olabilir mi ? Herhangi bir sorunum yok bildiğim . Ama herkeste çıkar yazmışlar bak heyecanlandm şimdi

Bu arada belirgin kasık ağŕım var neden acaba regl olsa bu kadar erken baslamaz heralde

Aynen benimde bir bilgim yok hiç yazılanları okuyorum sadece gebelik takibi için yapılıyor sanırsam yumurtlama ile ilgili :KK51:
Bnde yapmak isterim ama bilmiyorum cok strese sokuyo bu test bni okuyunca yazilari herkez testlemi hamile kaliyo ya

İnanamıyorum nasıl böyle kesin hüküm vererek konuşabiliyorsunuz umut veriyorsunuz hayret bişey gerçekten test gayet silik çıkmış vücutta olan lh hormonunu gösteriyor koyu olsa bile kesin hamilesin diyemezsiniz yani benim reglden önce pik gibiydi ama regl oldum İnsanlara böyle umut vermeyin allah aşkına lh ayrı bi hormon hcg ayrı bi hormon

Bnde yapmak isterim ama bilmiyorum cok strese sokuyo bu test bni okuyunca yazilari herkez testlemi hamile kaliyo ya

Öyle biraz daha kesin sonuç elde ediliyor yumurtlamaya göre herhalde bilemiyorum, burada forumlar vardır ama katılmak istersen yardımcı olur herkes.. Ben şuan düşünmediğim için pek ilgilenmiyorum :KK49:

Back
X