- 5 Eylül 2019
- 558
- 310
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 çizginin çıkması normal mi ?Bu çizgi hep çıkar zaten normal
Vücudundaki lh ölçümünü yapıyo her zaman var zaten gayet normal çıkmaması sıkıntı hep çıkar bu çizgi yani2 çizginin çıkması normal mi ?
Hmm bunu bilmiyordum teşekkür ederimmVücudundaki lh ölçümünü yapıyo her zaman var zaten gayet normal çıkmaması sıkıntı hep çıkar bu çizgi yani
Evet ilk defa kullaniyorum canım piki yakaldm zaten sonrada siliklesti böyle tahmini reglime 10 gün varİlk defa kullanıyorsan normal bilmemen canım. Koyulaşma takip ediceksin çizgi kopkuyu olunca ilişki olucak, sonra yine silincek bu şekilde çıkıcak hep
Pikin üstüne 15 sayınca regl olursun. Sadece pij zamanı koyulaşır sonra hep silik böyleEvet ilk defa kullaniyorum canım piki yakaldm zaten sonrada siliklesti böyle tahmini reglime 10 gün var
Tmm cnm sağolPikin üstüne 15 sayınca regl olursun. Sadece pij zamanı koyulaşır sonra hep silik böyle
Canım hamilesin bendede böyle çıktı hatta yakınımdada çıkmıştı inşallah hamilesindir ya var çünki eğer polistikover sendromun yoksa bu test doğruMerhabalaar kızlar reglime 10 gün kala ovu testimde belli belirsiz 2. Çizgim var normal mi
Ya ben bu testi hic anlamiyorum biri beni aydinlatabilirmi![]()
Yaaa gerçekten olabilir mi ? Herhangi bir sorunum yok bildiğim . Ama herkeste çıkar yazmışlar bak heyecanlandm şimdiCanım hamilesin bendede böyle çıktı hatta yakınımdada çıkmıştı inşallah hamilesindir ya var çünki eğer polistikover sendromun yoksa bu test doğru
Arkadaş gebelik testiyle karıştırdı sanırım, silik çizgi ovülasyon testinde hep olur. Lütfen çok takılma, koyu olan günleri değerlendirmeye bak senYaaa gerçekten olabilir mi ? Herhangi bir sorunum yok bildiğim . Ama herkeste çıkar yazmışlar bak heyecanlandm şimdi
Bnde yapmak isterim ama bilmiyorum cok strese sokuyo bu test bni okuyunca yazilari herkez testlemi hamile kaliyo yaAynen benimde bir bilgim yok hiç yazılanları okuyorum sadece gebelik takibi için yapılıyor sanırsam yumurtlama ile ilgili![]()
GalibaArkadaş gebelik testiyle karıştırdı sanırım, silik çizgi ovülasyon testinde hep olur. Lütfen çok takılma, koyu olan günleri değerlendirmeye bak sen
İnanamıyorum nasıl böyle kesin hüküm vererek konuşabiliyorsunuz umut veriyorsunuz hayret bişey gerçekten test gayet silik çıkmış vücutta olan lh hormonunu gösteriyor koyu olsa bile kesin hamilesin diyemezsiniz yani benim reglden önce pik gibiydi ama regl oldum İnsanlara böyle umut vermeyin allah aşkına lh ayrı bi hormon hcg ayrı bi hormonCanım hamilesin bendede böyle çıktı hatta yakınımdada çıkmıştı inşallah hamilesindir ya var çünki eğer polistikover sendromun yoksa bu test doğru
Ablacım hatları karıştırdın galiba. Bu ovulasyon testi .Canım hamilesin bendede böyle çıktı hatta yakınımdada çıkmıştı inşallah hamilesindir ya var çünki eğer polistikover sendromun yoksa bu test doğru
Bnde yapmak isterim ama bilmiyorum cok strese sokuyo bu test bni okuyunca yazilari herkez testlemi hamile kaliyo ya