• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Reglim neden gelmiyor :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gunesss48

Bin Şükür 🙏🏻 Hoş geldin Ömrüme 🥲❤️🧿🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
578
238
33
Kızlar selam. Reglim 1 hafta gecikti test yaptım bi umut ama negatif. Hala şansım var mı sizce ? Kafama taktığım İçin mi gelmiyor bu regl... İnanın delirmek üzereyim. Ne hamilelik var ne regl. Doktora gitmek için erken mi sizce ?

bana kalırsa şuan erken biraz daha beklemelisin belki stres yüzünden gecikmiş olabilirsin.

Kızlar selam. Reglim 1 hafta gecikti test yaptım bi umut ama negatif. Hala şansım var mı sizce ? Kafama taktığım İçin mi gelmiyor bu regl... İnanın delirmek üzereyim. Ne hamilelik var ne regl. Doktora gitmek için erken mi sizce ?
Çok taktiğiniz için veya başka bir sıkıntıdan dolayı gecikmiş olabilir,
Ayrıca kimi insanlarda da test yaptırıp negatif olduğunu görüyor sonra kan testiyle pozitif saptanıyor,
Bence birkaç gün rahat olun hicbirsey düşünmeyin sonra yine kanama olmazsa doktora gidin acile direk baksınlar

Eğer hamile değilsen ürününü kullanmayı tavsiye ederim hem adet düzenliyor hemde onun sayesinde gebe kalan bir sürü insan var araştırabilirsin ve daha bir çok faydası olan bir ürün Login • Instagram
Instagram sayfama da destek olursanız çok sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Belliki streslisiniz yumurtlama geç olmuştur o yüzden gecikebilir adetiniz bir hafta kadar daha bekleyin

Çok taktiğiniz için veya başka bir sıkıntıdan dolayı gecikmiş olabilir,
Ayrıca kimi insanlarda da test yaptırıp negatif olduğunu görüyor sonra kan testiyle pozitif saptanıyor,
Bence birkaç gün rahat olun hicbirsey düşünmeyin sonra yine kanama olmazsa doktora gidin acile direk baksınlar
Öyle yapıcam galiba. hamilelik varsa neden idrar testinde gözükmüyor ki

Back
X