• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim neden bu kadar gecikmiş olabilir

Ayseguull1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
10
1
6
26
Reglim 7 gün gecikti bi ilişkiye girmedim yani 1 ay önce arkadan bi ilişkiydi hamile olamam ama neden sizce bu kadar gecikmiş olabilir

Siz de tahmin edersiniz ki hamilelik dışında ki sizin için böyle bir şey söz konusu bile değil, birçok sebep var. Belki kafanız bir şeye takılmıştır hiçbir şeye takılmamışsa bile regl olamamanıza takılmıştır, Selinby61'in dediği gibi kendinizi sıkmayın olacaksınız zaten.

hormonlarin duzgun çalışıyordur yada acaba hamile miyim deyip strese girmissindir. Zira imkansiz o zaman yani

Allah size sabr versin bitmiyor siz kapatıonuz onlar gelip duruo 😁😂 Hayır test yapsalar neyse onu yapmakta yok.. 😁

Allah size sabr versin bitmiyor siz kapatıonuz onlar gelip duruo 😁😂 Hayır test yapsalar neyse onu yapmakta yok.. 😁

test yapsın, biraz kendini geliştirsin, her ay sevişip sevişip gelip hamilemiyim adetim geçikti diye konu açıyor.

test yapsın, biraz kendini geliştirsin, her ay sevişip sevişip gelip hamilemiyim adetim geçikti diye konu açıyor.
Evet gördüm diğer konudan 😌 anlamayana aslnda ne söylenirse söylensin yine bildiğini okuyor..

Back