- 21 Mart 2009
- 1.288
- 43
- 363
- 38
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
benim reglim düzensizdir zten 5 inde 8 inde 15inde 30 unda hep böyleydi son zamanlarda düzelmişti 5 inde oluyordum hep adet söktürücü bi ilaç verdi ama ben başka bi ilaç kullandığım içn doktoruma sormadan onu kullanmak istemedim :44: o kist kötü bişeymii :18:
normalde testler yapılır pcos suphesi varsa yada kilo alımı asırı tuylenme adetlerin gecikmesi bunlar polikistik over sendromu oldugunu gosterir ama banada doktor test yaptırmamıstı sadece sordu adetlerin nasıl duzenlimi diye 3-5 gunu gecmez demistim pcos hastalarında genelde dogum kontrol hapı olmadan adet olamama durumu oluyor..bende sadece pco vardır sende de oyledir muhtemelen doktor uzerinde durmadıgına gore ilac verdimi
doktorun özensiz davranmış biraz, kist hakkında bilgilendirmesi gerekiyordu. tüylenme ve akne problemin var mı peki? ya da aşırı kilo alma gibi? kistlerin bünyene bir zararı olmaz ama ileride gebelik için sorun teşkil edebilir bünyene bağlı canım ama korkulacak kadar değil
Sanki benim icin acilmis bu konu ayin 23.03 de af edersiniz en son adet oldum ama böyle kahve rengi akinti gibi dört gün fln sonra gecip gitdi simdiye kadarda olmadi.. Doktora gitdim hicbirsey demedi sadece kan aldi daha sonuclari gelmedi hamile olamam Bekarim normal mi sizce?
Sanki benim icin acilmis bu konu ayin 23.03 de af edersiniz en son adet oldum ama böyle kahve rengi akinti gibi dört gün fln sonra gecip gitdi simdiye kadarda olmadi.. Doktora gitdim hicbirsey demedi sadece kan aldi daha sonuclari gelmedi hamile olamam Bekarim normal mi sizce?
Offff normaale döndü diye sevinmiştim yine kahverengi knla karışık bişey =(=(=(
hormonlara bakıcaktır muhtemelen..kahverengi akıntı kist varken oluyor diye biliyorum ben kist oldugunda dogum kontrol hapı kullandım 1 ay boyunca kahverengi akıntım oldu bunun sebebide kistmis doktor oyle soylemisdi ama neden ultrasona yollamadıki ilginc
Offff normaale döndü diye sevinmiştim yine kahverengi knla karışık bişey =(=(=(
Yoladida taaa besinci ayin sonuna verdi randevuyudedigin gibi o da dedi hormon testi yapalim ona göre hap vericem sana af edersiniz feci kanamam oluyor adet döneminde bunun da iyi olmadiigini ve cok fazla demir kaybi oldugunu söyledi yani demirim bile 12 den 6 ya düsmüstü .... Nedir bizim bu cektigimiz ya erkek olsak hic derdimiz olmazdi ne güzel
aynen canım sorma ya ben artık bosverdimcunku surekli cıkıyor birseyler 4-5 ayda bir kontrole giderim ilac verilcekse verir kullanırım kontrol altında tutarım..sende de kotu birsey yoktur randevuyuda baya uzak bir tarihe vermisler
Malesef almanyada yeni bir yasa cikti üc ayda bir para ödüyorsunki doktora gidebilesin sonra saglik sigortasi nerdeyse hicbirsey ödemiyor özel sigortalilara erken randevulari veriyorlar biz özel olmayanlarida iki ay bekletiyorlar......Bu arada birsey sorcaktim kilo fln aldiriyormu verdikleri haplari bir bilgin varmi? Bu arada cvp verdigin icin cok tsk ederim
2 ay az bir sure degil ya ne kadar sacma yapmıslar..yok cnm ben kilo almadım hep kilo aldırır falan derler ama bende hic olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?