reglim gecikti

Sanki benim icin acilmis bu konu ayin 23.03 de af edersiniz en son adet oldum ama böyle kahve rengi akinti gibi dört gün fln sonra gecip gitdi simdiye kadarda olmadi.. Doktora gitdim hicbirsey demedi sadece kan aldi daha sonuclari gelmedi hamile olamam Bekarim normal mi sizce?

doktorun özensiz davranmış biraz, kist hakkında bilgilendirmesi gerekiyordu. tüylenme ve akne problemin var mı peki? ya da aşırı kilo alma gibi? kistlerin bünyene bir zararı olmaz ama ileride gebelik için sorun teşkil edebilir bünyene bağlı canım ama korkulacak kadar değil

ewet verd adet söktürücü A yla başlıyordu sanırım baş harfi ama hatrlamıyorm zoretanin kullanıyorum (sivilce içn) onunla birlikde bazı ilaçların kullnılması tehlikeli oluyormuş o yüzden almadım doktruma sorup almayı düşünüyorum

tüylenme falan yol Allaha şükür ama akne sorunum vardı cnm onun için hap kullanıyorum zaten aslında yediğim yarıyor önceden hiç kilo problemim yoktu ama şimdi nerdeyse hiç bişey yemiyorum kilo almamak için ama öyle aşırı kilomda yok Allaha şükür

banada doktor pcos dedi ama test yapmadı sadece ultrasondaki goruntuye gore konustu hatta gebelik %90 olusmaz gibi birsey dedi 3 ay diane kullandım ardından baska doktora gittim oda ilerde gebelikde problem olmayacagını adet oluyorsam dert etmemem gerektigini soyledi..normalde benim tanıdıgım pcos hastaları var 2-3 ay adet gormuyorlar ilac kullanmak zorundalar sende bu kadar gecikmeler yok ama sen baska bir doktorada danıs hepsi aynı olmuyor cunku

hormonlara bakıcaktır muhtemelen..kahverengi akıntı kist varken oluyor diye biliyorum ben kist oldugunda dogum kontrol hapı kullandım 1 ay boyunca kahverengi akıntım oldu bunun sebebide kistmis doktor oyle soylemisdi ama neden ultrasona yollamadıki ilginc

benim ailemde de var bende de var canım pcos ama gebelik konusu bünyeye bağlı aslında o yüzden şimdiden canını sıkma bu konu yüzünden. tüylenmenin olmaması çok iyi ancak akneler kremle geçmiyor çünkü hormon bozukluğundan kaynaklanıyor malesef o yüzden doğum kontrol ile aknelerini hafifletebilirsin ama zararlı hormonlarını alt üst edip bir de kilo yapıyor o ilaçlar malesef

canım aynı durumdayız bende merakla bekliyorum

Offff normaale döndü diye sevinmiştim yine kahverengi knla karışık bişey =(=(=(

cnm hemen olumsuz düşünme bence..ama bir doktora git..herkesde farklı sebeplerden kaynaklanabilir..en doğruyu söyleyecek olan doktor..çare onda..

Yoladida taaa besinci ayin sonuna verdi randevuyu dedigin gibi o da dedi hormon testi yapalim ona göre hap vericem sana af edersiniz feci kanamam oluyor adet döneminde bunun da iyi olmadiigini ve cok fazla demir kaybi oldugunu söyledi yani demirim bile 12 den 6 ya düsmüstü .... Nedir bizim bu cektigimiz ya erkek olsak hic derdimiz olmazdi ne güzel

Offff normaale döndü diye sevinmiştim yine kahverengi knla karışık bişey =(=(=(

uzulme cnm ya ben 4-5 senedir kistlerle ugrasıyorum anekoik kistle basladı pcoya kadar geldi bende adetin son gunlerinde bildigin siyah kan geliyor kahve bile degil cok takarsan korktugun basına gelir herseyin tedavisi var dert etme ilaclarla eritiliyor adet donemine dikkat et sadece gecikmeler cok olursa doktora gitmeyi ihmal etme

Son düzenleme:

aynen canım sorma ya ben artık bosverdim cunku surekli cıkıyor birseyler 4-5 ayda bir kontrole giderim ilac verilcekse verir kullanırım kontrol altında tutarım..sende de kotu birsey yoktur randevuyuda baya uzak bir tarihe vermisler

Son düzenleme:

Malesef almanyada yeni bir yasa cikti üc ayda bir para ödüyorsunki doktora gidebilesin sonra saglik sigortasi nerdeyse hicbirsey ödemiyor özel sigortalilara erken randevulari veriyorlar biz özel olmayanlarida iki ay bekletiyorlar...... Bu arada birsey sorcaktim kilo fln aldiriyormu verdikleri haplari bir bilgin varmi? Bu arada cvp verdigin icin cok tsk ederim

2 ay az bir sure degil ya ne kadar sacma yapmıslar..yok cnm ben kilo almadım hep kilo aldırır falan derler ama bende hic olmadı

Son düzenleme:
2 ay az bir sure degil ya ne kadar sacma yapmıslar..yok cnm ben kilo almadım hep kilo aldırır falan derler ama bende hic olmadı

Aynen sacma da laf mi bende dedim zaten düsünün biri kanser olmus iki ay sizin teminizimi bekliyecek eh öyle deyip gecistirdi O zaman rahatladim bu hafta testlerin sonucu gelsinde bende bilim neyin ne oldugunu ilk defa böyle oldu vallahi o yüzden az telaslandim :26: Tekrar sagol

benm bitişinde oluyodu zaten hep başında da olunca endişelendim hepinize çok teşekkür ederim üsst üste gelior sağlık sorunları artık nerem sağlan dye düşünür oldum

canım o düşük hapı eger bebegin varsa bebegi koruyo eger yoksada 5 gün içinde adet oluyosun haberin olsun ben 3 rahmetli yavrumdad kullanmıştım eger adet olmasan annelige hazırlan derin ben allahım gönlüne göre versin işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…