reglim gecikti

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
363
kızlar nerdeyse 3 hafta olacak hala regl olmadım ben bu arada bekarım yani hamilelik falan söz konusu değil sizce neden gecikmiş olabilir bu kadar?:26: acaba mevsim değişikliğinden mi oldu bu durum aklım çok takıldı

Son düzenleme:
bende bişey sorucam benimde dün regl olmam gerekiyordu sanki içerde gökkuşağı çalışması var töğbe töğbe küçük kahverengiler oldu akntım yeşl oldu snra bulanık oldu acık kahverengi bişey olduu en son biraz önce kırmızıyı bulddu bulana kadarda can çekişti resmen hiç karşılaşmamışdım ama geçen reglimdede önce kahverengi geldi sonra kanla karışık geldi ( iğrenç bi konu kusurabakmayın ) valla şimdi bakmaya korkuyorum bi renk daha görücem diye regl öncesi böyle şeyler normalmi ben ilk defa karşılaşıyorumm :44:

genelde kist olanlarda kahverengi akıntı gelir adet baslarken yada bitisinde

canım mevsim değişikliği olabilir belki emin değilim ama

Bende en son 14 şubatta oldum 18 şubatta bitti bi daha da olmadım bendede düzensizlik var doktora gittim bi kere sadece bu yaşlarda evlenene kadar düzensiz olabilir dedi ilaç bile yazmamıştı

Bende en son 14 şubatta oldum 18 şubatta bitti bi daha da olmadım bendede düzensizlik var doktora gittim bi kere sadece bu yaşlarda evlenene kadar düzensiz olabilir dedi ilaç bile yazmamıştı

canım bende öyle düşünüyorum benimkide son zamanlarda düzensizleşmişti çünkü ama yinede gideyim ben dimi doktora:26:

bende lk kahverengiyi gördüğümde hemen gittim doktora ultrason verdi kist varmış ama bana sadece kist var dedi üstünde durmadan geçt :s önemli bişey olsa atlamazdı herhalde

Aaa :44: ewd sonuçlar önümde de (her iki overde periferik yerleşimli milimetrik folikül kistleri mevcuttur) yazıyor

polikistik over var canım daha önce de gecikmelerin oldu mu aynı şekilde? doktor ilaç önerdi mi?

polikistik over var canım daha önce de gecikmelerin oldu mu aynı şekilde? doktor ilaç önerdi mi?

benim reglim düzensizdir zten 5 inde 8 inde 15inde 30 unda hep böyleydi son zamanlarda düzelmişti 5 inde oluyordum hep adet söktürücü bi ilaç verdi ama ben başka bi ilaç kullandığım içn doktoruma sormadan onu kullanmak istemedim :44: o kist kötü bişeymii :18:

Ewet yazıyor ssayfanın en sonunda SONUÇCOS? Yazıyor

normalde testler yapılır pcos suphesi varsa yada kilo alımı asırı tuylenme adetlerin gecikmesi bunlar polikistik over sendromu oldugunu gosterir ama banada doktor test yaptırmamıstı sadece sordu adetlerin nasıl duzenlimi diye 3-5 gunu gecmez demistim pcos hastalarında genelde dogum kontrol hapı olmadan adet olamama durumu oluyor..bende sadece pco vardır sende de oyledir muhtemelen doktor uzerinde durmadıgına gore ilac verdimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…