- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
canım mevsimlerden olabiliyor evet.benimde bu sefer 2 hafta gecikti.ve strestende olabiliyor
bende bişey sorucambenimde dün regl olmam gerekiyordu sanki içerde gökkuşağı çalışması var töğbe töğbe küçük kahverengiler oldu akntım yeşl oldu snra bulanık oldu acık kahverengi bişey olduu en son biraz önce kırmızıyı bulddu bulana kadarda can çekişti resmen hiç karşılaşmamışdım ama geçen reglimdede önce kahverengi geldi sonra kanla karışık geldi ( iğrenç bi konu kusurabakmayın ) valla şimdi bakmaya korkuyorum bi renk daha görücem diye regl öncesi böyle şeyler normalmi ben ilk defa karşılaşıyorumm :44:
bende bişey sorucambenimde dün regl olmam gerekiyordu sanki içerde gökkuşağı çalışması var töğbe töğbe küçük kahverengiler oldu akntım yeşl oldu snra bulanık oldu acık kahverengi bişey olduu en son biraz önce kırmızıyı bulddu bulana kadarda can çekişti resmen hiç karşılaşmamışdım ama geçen reglimdede önce kahverengi geldi sonra kanla karışık geldi ( iğrenç bi konu kusurabakmayın ) valla şimdi bakmaya korkuyorum bi renk daha görücem diye regl öncesi böyle şeyler normalmi ben ilk defa karşılaşıyorumm :44:
Bende en son 14 şubatta oldum 18 şubatta bitti bi daha da olmadım bendede düzensizlik var doktora gittim bi kere sadece bu yaşlarda evlenene kadar düzensiz olabilir dedi ilaç bile yazmamıştı
evet git cnm bi görün bakalım ne diyecek doktorcanım bende öyle düşünüyorum benimkide son zamanlarda düzensizleşmişti çünkü ama yinede gideyim ben dimi doktora:26:
bende lk kahverengiyi gördüğümde hemen gittim doktora ultrason verdi kist varmış ama bana sadece kist var dedi üstünde durmadan geçt :s önemli bişey olsa atlamazdı herhalde
Aaa :44: ewd sonuçlar önümde de (her iki overde periferik yerleşimli milimetrik folikül kistleri mevcuttur) yazıyor
polikistik over var canım daha önce de gecikmelerin oldu mu aynı şekilde? doktor ilaç önerdi mi?
Ewet yazıyor ssayfanın en sonunda SONUÇCOS? Yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?