Nurnye Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2024 29 12 24 15 Eylül 2024 Konu Sahibi Nurnye #1 Merhaba kızlar tüp bebeğe karar verdik doktora gittik doktor reglinin 2. gün gel dedi ama reglim gecikti ya
Merhaba kızlar tüp bebeğe karar verdik doktora gittik doktor reglinin 2. gün gel dedi ama reglim gecikti ya
A agresifpollyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 1.007 572 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Nurnye #2 Yani soru ney tam olarak kuzum. İnşaAllah gebesindir de tüp bebeğe gerek kalmaz
Nurnye Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2024 29 12 24 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Nurnye #3 hazalizaaa .!.: Yani soru ney tam olarak kuzum. İnşaAllah gebesindir de tüp bebeğe gerek kalmaz Genişletmek için tıkla... İnşallah öyle olur polikistik over çıktı reglim geciktikce stres oluyorum
hazalizaaa .!.: Yani soru ney tam olarak kuzum. İnşaAllah gebesindir de tüp bebeğe gerek kalmaz Genişletmek için tıkla... İnşallah öyle olur polikistik over çıktı reglim geciktikce stres oluyorum
M Misafirsekeri Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2021 2.211 1.087 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Nurnye #4 Nurnye .!.: İnşallah öyle olur polikistik over çıktı reglim geciktikce stres oluyorum Genişletmek için tıkla... Stresten geciktirebilir. 1 hafta bekle gelmezse gebelik testi sonrası adet söktürücü yazdır istersen. Pcosta ne zaman adet olunacağı belli olmuyor çünkü
Nurnye .!.: İnşallah öyle olur polikistik over çıktı reglim geciktikce stres oluyorum Genişletmek için tıkla... Stresten geciktirebilir. 1 hafta bekle gelmezse gebelik testi sonrası adet söktürücü yazdır istersen. Pcosta ne zaman adet olunacağı belli olmuyor çünkü