Olabilir. Ertesi gün hapının koruma özelliği %95. Bu hap sonrası hamile kalan %5lik kesim azımsanmayacak seviyede.Kızlar reglim 7 gün gecikti doğurganlık doneminde iliskiye girdik prezervatif kullandık ama bulaştı ilk 1saat içerisinde ertesi gün hapi içtim , bugün de test yaptım negatif çıktı bir şey olmaz dimi
Ama testte negatif çıktı yinede olur muOlabilir. Ertesi gün hapının koruma özelliği %95. Bu hap sonrası hamile kalan %5lik kesim azımsanmayacak seviyede.
Teşekkür ederim bugün yaptım negatif çıktı bir şey olmaz herhaldeMerhaba!, ertesi gün hapları genellikle etkili ilaçlardır. Hamile olduğunuzu sanmıyorum. Ancak içinizin rahat etmesi için hızlı gebelik testlerinden yapabilirsiniz. Eczaneden alabilirsiniz. Ayrıca adetinizin gecikmesi ertesi gün hapı sebebiylede olmuş olabilir
Geç dollenme , bozuk test vs değilse olmaz. Sen kan testi ver.Ama testte negatif çıktı yinede olur mu
Hapı kullandıktan sonra kanamanız olmadı mı ? 1 hafta içindeTeşekkürler çok gecikti korkuyorum.
Hayır olmadıHapı kullandıktan sonra kanamanız olmadı mı ? 1 hafta içinde
Yinede belli olmaz kan testi vermeniz daha doğru olur sonuç için.Teşekkür ederim bugün yaptım negatif çıktı bir şey olmaz herhalde
O zaman şüpheliHayır olmadı
Önceki içtiğim de de olmamıştıO zaman şüpheli
O zaman sizde kanama olmuyor demek ki. Bana karışmak düşmez ama ella hapını bu kadar sık kullanmayın. İçinize kezzap atmakla aynı şey. İleride çok zararını görürsünüz. Kan testi verip aklınızdaki şüpheden kurtulunÖnceki içtiğim de de olmamıştı
Sık kullanmıyorum bir yıl geçti en son kullanmamin üzerinden zaten aklımda şüphe olmasın diye kullandimO zaman sizde kanama olmuyor demek ki. Bana karışmak düşmez ama ella hapını bu kadar sık kullanmayın. İçinize kezzap atmakla aynı şey. İleride çok zararını görürsünüz. Kan testi verip aklınızdaki şüpheden kurtulun
Gerçekten teşekkür ederim stres fazla yapıyorum onu engellemek lazımHamile olmanız küçük bir ihtimal. Bir arkadaş yazıyor. Hapı kullandıktan sonra eğer döllenme varsa döllenme bozulduğu için 1 hafta içinde adet dönemi harici bir kanama olabiliyor. Sanırım bunun için sordu. Ama stres yapmayın stres yaptıkça adetiniz daha çok gecikir.
O zaman rahat olmaya bakın ki regliniz gelsin stres yaptıkça gecikir.Sık kullanmıyorum bir yıl geçti en son kullanmamin üzerinden zaten aklımda şüphe olmasın diye kullandim
Teşekkürler evet olmam lazım çok sağolunO zaman rahat olmaya bakın ki regliniz gelsin stres yaptıkça gecikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?