• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim gecikti ve hamilelik testim negatif çıktı.Adetim niçin gecikmiş olabilir?

mayamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
219
1
46
Düzce
yaa hanımlar ben martın onundan beri adet olmuyorm yaşım 21 7 aylık evliyim doktora gittim bi kan testi yaptı hamile değilmişişm ama pek iyi ilgilenmedi salak doktorr sizce neden olababilir yakınalrınzda böle durum yaşayan varmı

Son düzenleme:
canım bende 10 aylık evliyim, benmde adetim 20 günden fazladır geçikti, bende hamile değilim, doktor test yaptı ultrasondan baktı bi sorun yok dedii... sadece şuan hayatım çok stresli bu yüzdendir dedi... mezun olucamda bu sene onun telaşı falan işte... ama ben hayatımda 2 defa gecikdim böle o yüzden önemsemedi doktor, birdaha olursa hormon testi yaparız dedii, adet sökücü verdii, seninde çok sık olmuyorsa sende telaş etme canım...

canım bende 10 aylık evliyim, benmde adetim 20 günden fazladır geçikti, bende hamile değilim, doktor test yaptı ultrasondan baktı bi sorun yok dedii... Sadece şuan hayatım çok stresli bu yüzdendir dedi... Mezun olucamda bu sene onun telaşı falan işte... Ama ben hayatımda 2 defa gecikdim böle o yüzden önemsemedi doktor, birdaha olursa hormon testi yaparız dedii, adet sökücü verdii, seninde çok sık olmuyorsa sende telaş etme canım...

ya ama tam 75 gün geçtii ya sanki hiç bidaha olmayacakmışım gibi hiç adet geblirtileride yok dokt. Iyi ilgilenmedi adet söktürücü verdi ama ilaç bitti bende tık yok son 2 tane kaldı hapım:17:

Son düzenleme:
başka bir doktora gitmeyi deneyin.ultrasonda baktıysa sorun yoktur,olsaydı görürdü.stres yaptığınız için de gecikiyordur.bir de şu an mevsim geçişleri söz konusu.bunlar da gecikmesine sebep olur.

ya ama tam 75 gün geçtii ya sanki hiç bidaha olmayacakmışım gibi hiç adet geblirtileride yok dokt. Iyi ilgilenmedi adet söktürücü verdi ama ilaç bitti bende tık yok son 2 tane kaldı hapım:17:

ilacını tamamiyle bitir canım ondan sonra da bigün bekle olmazsan git doktora.. bi doktorun 75 günlük geçikmeyi önemsemeyeceğini hiç zannetmiyorum....

başka bir doktora gitmeyi deneyin.ultrasonda baktıysa sorun yoktur,olsaydı görürdü.stres yaptığınız için de gecikiyordur.bir de şu an mevsim geçişleri söz konusu.bunlar da gecikmesine sebep olur.

başka doktora giteyi düşünüyorm zaten böyle olmazz tatlım yaa

prolaktin seviyeni ölçtür.Prolaktin seviyesi yükselince de adet olunamıyor.

doktor olmaya gerek yokki hepimizde var aynı dert benimde prolaktinim yüksek 2 yıl oldu adet olmayalı ilaç tedavisi görüyorum şu anda. ayrıca adet söktürücüler ilaç bittikten 1 hafta sonra etkisini gösteriyor. Allah şifa versin hepimize...

yaa hanımlar ben martın onundan beri adet olmuyorm yaşım 21 7 aylık evliyim doktora gittim bi kan testi yaptı hamile değilmişişm ama pek iyi ilgilenmedi salak doktorr sizce neden olababilir yakınalrınzda böle durum yaşayan varmı

bence mutlaka prolaktin testi yaptır yüksek çıktığında adetleri engelliyor genelinde

Back