• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim gecikti testte negatif

herasmom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
463
1.315
63
Merhaba güzel hanimlar,
Reglim yaklasik 10-11 gün gecikti ve 2 gün önce evde gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. 1 yıllık evliyim aslında çocuk düşünmüyoruz şuan ama durum boyle olunca bayaga şüphelenmeye başladım.
Geçen gunlerde kasıklarımda çok ciddi bir ağrı oldu tüm gün. Midem bulaniyor her şeye ama bunu referans alamıyorum çünkü genelde çok kolay midem bulanır. Karnıma arada hafif ağrılar giriyor ve göğüslerim çok olmasa da uçlarına dokununca açıyor biraz.
Ne dersiniz bu duruma? Hastaneye gitmekte istemedim hemen.
Not: Bu arada reglim aşırı duzenli değildir evlendikten sonra 3-4 gün kaydığı oluyordu ama hic bu kadar olmamıştı.

En son ilişki ne zaman oldu mesela? Gecikme çok olmuş bence de çıkardı yine de doktora görünmelisin hormonlarda bi problem olabilir

İlişki 2-3 günde bir oluyor. Bilmiyorum ki birkaç gün daha bekleyip gidicem hastaneye en son.
Saglık ocagında kan ver ıstersen canım orası daha sakın oluyor . Gec döllenmedir belki smdı testını tekrarla ıstersen idrarda cıkablır

Saglık ocagında kan ver ıstersen canım orası daha sakın oluyor . Gec döllenmedir belki smdı testını tekrarla ıstersen idrarda cıkablır
Bugün yine test yaptım evde negatif hiç silik filan bir çizgi bile yok. Ama reglimde geliyor gibi değil. Hala bekliyorum yakında müsait olunca hastaneye gidicem en son

Benim de ilk kez 14 günlük gecikmem oldu bu ay idrar testlerim negatifti. 14 günün sonunda adet oldum

:KK51:Mevsimsel olarak etkilenmiş olabilirsin benimde 13 gün gecikme sonunda gelmişti reglim .. Testlerde negatrif çıkmıştı kan vermek istersen sağlık ocağı daha sakin oluyor erken saatlerde , ama randevu almışsın bizi de bilgilendirirsen sevinirim geçmiş olsn önemli birşey değildir umarım içini ferah tut

:KK51:Mevsimsel olarak etkilenmiş olabilirsin benimde 13 gün gecikme sonunda gelmişti reglim .. Testlerde negatrif çıkmıştı kan vermek istersen sağlık ocağı daha sakin oluyor erken saatlerde , ama randevu almışsın bizi de bilgilendirirsen sevinirim geçmiş olsn önemli birşey değildir umarım içini ferah tut
Aynen bugün 2de randevum var bakalım nedenmis tabi öncesinde gebelik testi yaptırırım ama olduğumu düşünmüyorum zaten olsaydı testlerde çıkardı bence.. mevsimsel olabilir ya da başka bir şey ogrenicez bugün

Hanimlar hamile değilim tahmin ettigim gibi 😅 Ama zaten istemediğim için üzülmedim. PCO tarzı bir şeyler var sanırım ilaç, adet söktürücü tarzi şeyler verdi.

Back