• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim gecikti sizce neden

Melisssaa35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
3
1
1
26
Merhaba etrafımda sorup bilgi alabileceğim kimse yok yardımcı olur musunuz?
Reglim 6 gün gecikti daha önce hiç bu kadar gecikmemişti ilişkiye de girmedim yani arkadan bi ilişkiydi hamile olma ihtimalim olamaz sizce neden bu kadar gecikmiş olabilir yoksa hamilelik söz konusu olabilir mi ya da adet söktürücü için bi öneriniz var mıdır

Merhaba etrafımda sorup bilgi alabileceğim kimse yok yardımcı olur musunuz?
Reglim 6 gün gecikti daha önce hiç bu kadar gecikmemişti ilişkiye de girmedim yani arkadan bi ilişkiydi hamile olma ihtimalim olamaz sizce neden bu kadar gecikmiş olabilir yoksa hamilelik söz konusu olabilir mi ya da adet söktürücü için bi öneriniz var mıdır
onemli bisi deil arkada iliski ile hamile kalinamaz stresden olabilir gecikmen yada yumurtlaman gec olmus olabilir kullandigin ilac varsa o etklemis olabilir tarlusal icebilirsin 6 gun yada 5 gun kullaniliyor gunde 2 defa ilac bittikden 10 gun icinde adet olursn bazen kullanırlende adet olunuyor eczaciyada danisabilirsin kullanim şekli ile

onemli bisi deil arkada iliski ile hamile kalinamaz stresden olabilir gecikmen yada yumurtlaman gec olmus olabilir kullandigin ilac varsa o etklemis olabilir tarlusal icebilirsin 6 gun yada 5 gun kullaniliyor gunde 2 defa ilac bittikden 10 gun icinde adet olursn bazen kullanırlende adet olunuyor eczaciyada danisabilirsin kullanim şekli ile
Çok teşekkür ederim

Beni lütfen yanlış anlamayın ama

18 Mart'ta ilişkiye girdin geldin sordun, Nisan ayında ilişkiye girdin geldin sordun Mayıs ayında covid yasakları bitti sorma ihtiyacı bile duymadın. Haziranda yine geldin sordun. Temmuzda da 2 hesapla sormaya devam ediyorsun. Her ne yaşarsan yaşa beni ilgilendirmez de biraz kendini geliştir, sevişmek yerine sevişince neler olabilir bunu öğren, vücudunu tanı, sürtünmenin ateş alabileceğini, anal seksin de 60 yaşından sonra nereleri tutup nereleri tutamayacağını biraz araştır.

hep seviş hep seviş olmaz ki ! Aklıma gelmişken ortalık covid diye yıkılırken sevişmek nereden geldi aklına ?

diğer üyeliği A Azrakaran

Yemin ediyorum açacağım bir konu tek tek anlatacağım,

sürtünme nedir ? arkadan neler olur neler olmaz,

oral seks yapınca hamile kalır mıyım ? sahte değil gerçek bir üye bunu sordu eğer spermler bademciklerini geçerse sıkıntılı durum dedim. Bana ne cevap verse beğenirsiniz benim bademciklerimi 10 yaşında aldılar. Anında yapıştırdım cevabı bademcikleri değilde beyni almış olmasınlar?

oral seks yapınca hamile kalır mıyım ? sahte değil gerçek bir üye bunu sordu eğer spermler bademciklerini geçerse sıkıntılı durum dedim. Bana ne cevap verse beğenirsiniz benim bademciklerimi 10 yaşında aldılar. Anında yapıştırdım cevabı bademcikleri değilde beyni almış olmasınlar?
kazen abi hepimiz seni kadınlar konusundaki duyarlılığını bildiğimiz halde şu hale geliyorsun ya :D ne diyim :D

kazen abi hepimiz seni kadınlar konusundaki duyarlılığını bildiğimiz halde şu hale geliyorsun ya :D ne diyim :D

hayır geçende biri dedi ya sen kadınlara kötü davranıyorsun sana bunları ondan yaptım. Ne yapmışım ? kadına şiddet ! Asla ne sözlü ne yazılı bir şiddet yok benim hedefimde olan tek şey o kafanın içinde taşınan %80(yanlış bilmiyorsam) oranında yağdan oluşan ; beyin. Evet beyine şiddet uyguluyorum.

1595918955738.webp
Kazen Dümen cinsellikle ilgili sorularınızı yanıtlıyor köşesi istiyoruz :işsiz:

Düzeltme yapıyorum ;

2020'den bir sene griye gidelim tarih ; 30 Ocak 2019 ne oldu ? Sen yine ilişkiye girdin.

Kızlar sevgilimle ilişkiye girdik ama içime boşalmadı belki de akmiş sızmış olabilir diye şüphelendim

Sızıntıyı sorguladın ama hamile değildin.

Tarih ; 1 Şubat 2019 kimseye inanmadın sana verilen cevaplara inanmadın

Acaba hamile miyim?

diye konu açtın sana rahat ol kan testi yapmışsın bir şey çıkmamış demişler....

Aradan bir sene geçti hala sormaya devam ediyorsun.

Marttan beri 2 hesapla sordun yazılanlar seni memnun etmedi ki eski üyeliğini aktif ettin.

ve dün yine malum konuyu açtın ;

Reglim neden bu kadar gecikmiş olabilir

şimdi ben bunları yazınca psikolojik şiddet mi uyguluyorum? 3 aktif 1 pasif hesabın vardı.

özel hayatını deşifre mi ettik ? ne adın var ne soyadın, tam tersine ne zaman sen sevişsin bütün sitenin haberi oldu.

Yeniliyorum bu kadar sevişeceğine lütfen biraz kendini geliştir. 2019 Ocak'tane beri sevişip duruyorsun hayvanlar bile döngüyü biliyor.

Burada üyenin sürekli sevişmesi umrumuzda değil, vücut kendi vücudu, kendi tercihi ama aynı konuları sürekli çoklu üyelikler ile açıp uyarılara rağmen buna devam ediyorsa hesabı böyle patlar kalır.

Back