• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim gecikti, kahverengi akıntı

newworldtoday

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
8
1
1
24
Merhaba arkadaşlar reglim 2 hafta gecikti, prezervatif ile korunuyoruz, dün kahverengi akıntı az bir şey geldi onun dışında farklı bir belirti yok, bazen regl oluyormuş gibi hafif ağrım var, 2 kere gebelik testi yaptım negatif, ama yine de reglim gelmiyor. Durumumuz olmadığı için hamile kalmak istemiyorum. Bugün 3. Testi alacağım. Doktora da gözükeceğim. Ama sizin düşünceleriniz nelerdir? Sizce hamile miyim? Bu beni çok korkutuyor. Eğer hamileysem nasıl aldırabilirim?

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum şuan. Soğan kürü vs yapmıştım kahverengi leke gelmişti yaptıktan sonra. Şimdi adetim 3 gün kadar geçti. Testte de negatif çıktı ama tırsmıyor değilim. Bir kızım var zaten ve şuan için istemiyorum. Siz ne yaptınız şuan ki durumunuz nedir ?

Yazıdan sonra eczaneye gidip en kesin sonucu veren ( adetten 6 gün öncesine kadar) gebelik testi aldım. Negatif çıktı. 1 saat sonra adet oldum. Sanırım 40 lira vermemi bekliyormuş adetim. Stres olduğum için gelmedi sanırım. Adaçayı içtim bayağı bi, adeti getirsin diye. Bence siz de a101'den falan adaçayı alıp günde 2-3 fincan tüketebilirsiniz

Ya size teşekkür etmek için yazıyorum. Adaçayının ve o dediğiniz egzersizi yaptıktan ertesi gün regl oldum. 🥰 iyi ki sizlere danışmışım ❤️ Teşekkür ediyorum
Off aynı şeyi bende yaşıyorum reglim 12 günüdür yok en sonki cinsel ilişkim 25 gün önceydi artı adetimin songünü doğum kontrol hapına başlamıştım nişanlım dışa boşaldı yani 9. Gün hafif bi leke geldi o kadar test de yaptım negatif

Ya size teşekkür etmek için yazıyorum. Adaçayının ve o dediğiniz egzersizi yaptıktan ertesi gün regl oldum. 🥰 iyi ki sizlere danışmışım ❤️ Teşekkür ediyorum
Ne demekk, cidden işe yarıyor regl getiren egzersiz hareketleri. özellikle squat gibi hareketler pelvik tabanı harekete geçiriyormuş. İşe yaradığına çok sevindim <3

Off aynı şeyi bende yaşıyorum reglim 12 günüdür yok en sonki cinsel ilişkim 25 gün önceydi artı adetimin songünü doğum kontrol hapına başlamıştım nişanlım dışa boşaldı yani 9. Gün hafif bi leke geldi o kadar test de yaptım negatif
Stresten kaynaklanıyor olabilir, her ihtimale karşı adaçayı ve regl getiren egzersiz hareketlerini deneyin. Düzenli olarak 2-3 fincan adaçayı ve günde 3 kere regl getiren egzersiz hareketleri yapın 1-2 güne gelir. Ama stres yapmayın. Ben de doğum kontrol hapı kullanıyordum, içe boşalmaya rağmen hamile kalmadım. Bu ay da reglim gecikti gibi oldu. Sonrasında yavaş yavaş akıntı geldi. Ama sizde bir problem olacağını düşünmüyorum

Stresten kaynaklanıyor olabilir, her ihtimale karşı adaçayı ve regl getiren egzersiz hareketlerini deneyin. Düzenli olarak 2-3 fincan adaçayı ve günde 3 kere regl getiren egzersiz hareketleri yapın 1-2 güne gelir. Ama stres yapmayın. Ben de doğum kontrol hapı kullanıyordum, içe boşalmaya rağmen hamile kalmadım. Bu ay da reglim gecikti gibi oldu. Sonrasında yavaş yavaş akıntı geldi. Ama sizde bir problem olacağını düşünmüyorum
Çok teşekkür ederimm

Yine damla damla kan gelmiş aşırı koyu sancım hala var egzersiz yaptım gelmiş anans çayıda içmiştim yeşil çay çok stresliyim hala ister istemez yerleşme kanaması mı acaba die düşümüp duruyorum

Bende de öyle oluyordu ama belki hormonsal bir şey vardır, kadın doğum hapları böyle etkiyi gösteriyor. Problem olduğunu düşünmüyorum

Back