• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Reglim gecikti HCG 😟😟??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mehtap Pelin

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
177
220
23
35
Kizlar merhaba normalde çok düzenli adetim en fazla 1gun gecikti su ana kadar şimdi 5.gun test yaptım ama maalesef tek çizgi aylardır istiyoruz neden böyle olma ihtimali nedir başına gelen var mı HCG kaç günde bir yinelemeyim

5 gün geciktiyse bence çoktan çıkardı testte
Normalde tam regl günü veya 1 gün geçince yap diyorlar test

Kizlar merhaba normalde çok düzenli adetim en fazla 1gun gecikti su ana kadar şimdi 5.gun test yaptım ama maalesef tek çizgi aylardır istiyoruz neden böyle olma ihtimali nedir başına gelen var mı HCG kaç günde bir yinelemeyim
Gidip kan verdiniz mi

Bedenimiz her zaman tıkįr tıkır çalişmaya biliyor. Hava değişikliği, o ayki modumuz, stres heyecan ya da bunlar yokken de hormonlara gore adetimizin duzeni bozula bilir. 5 gun gecikme zaten adet düzeni bozulmasi sayilmaz. Son ilişkiden 12 gun sonra tekrar test deneyin. Duzenli ilişkiniz drvam ediyorsa da bir kaç gun sonra kan testi yaptirin. Adetiniz gelmezse doktora baş vurun. Hayirlisi canim

Bedenimiz her zaman tıkįr tıkır çalişmaya biliyor. Hava değişikliği, o ayki modumuz, stres heyecan ya da bunlar yokken de hormonlara gore adetimizin duzeni bozula bilir. 5 gun gecikme zaten adet düzeni bozulmasi sayilmaz. Son ilişkiden 12 gun sonra tekrar test deneyin. Duzenli ilişkiniz drvam ediyorsa da bir kaç gun sonra kan testi yaptirin. Adetiniz gelmezse doktora baş vurun. Hayirlisi canim
Haklısınız ya insan umitleniveriyor yarın kesinleşir sanırım teşekkür ederim

ne kadar zamandır istiyosunuz gerekli
testler yapıldı mı ?

Evet öyle aslında burda çok bekleyenleri okudum rabbim herkesin gönlüne göre versin kimse üzülmesin 🤗🌸 teşekkür ederim

Back
X