Reglim gecikti ama idrar testi negatif

Msdemdir

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2022
11
4
30
Merhabalar 2 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz eşimde ve bende bir problem yok. Son adet tarihim 5 mayıs. 14 mayısta hsg çekildim ve doktor onunda temiz olduğunu ve çekimden sonra gebe kalanların çok olduğunu söyledi. Reglim düzenlidir günü asla şaşmaz derken 2 gün geciktim fakat evde yaptığım test negatif. Sadece belim ağrıyor. 10 gündür adet sancısı gibi ufak sancılar yaşıyorum arada. Acaba hamilemiyim şuan kan testi versem çıkmar mı? Yardımcı olur musunuz????

Ben hsg çekildiğim ay hamile kalmadım.o ay istemedim.Ama sonraki ay ovulasyon testiyle de destekledim uygulamayla aynı gün yumurtlama vermişti.yani hsg den sonraki ay hamile kaldım ve adetten 2 gün önce silik ikinci çizgiyi görmüştüm.

Ay inşallah 1 haftalık gecikmenin sonunda regl oldum belki geç döllenmedie belki belli olmuyodue derken oldum artık önünüzdeki aylara nasip inşallah
Ben hsg çekildiğim ay hamile kalmadım.o ay istemedim.Ama sonraki ay ovulasyon testiyle de destekledim uygulamayla aynı gün yumurtlama vermişti.yani hsg den sonraki ay hamile kaldım ve adetten 2 gün önce silik ikinci çizgiyi görmüştüm.

X