reglim gecikti 3. Gün kan testim negatif

Parla35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
4
1
26
reglim gecikti 3. Gün kan testim negatif bu zamana kadar hiç gecikmezdi bu ay ovulasyon testi kullanarak değerlendirdik yoğun ve kokusuz akıntım var kasık ve bel ağrısı ile birlikte hamile olma ihtimalim varmıdır yada strese bağlı birşey mi

Stresten olabilir çok düşündüğün içindir ama bekle geç döllenme olabilir birkaç güne adet olmazsan tekrar kan testi verebilirsin

Ben 2. Gün evde idrar testinde silik çizgi gördüm hemen kan verdim ama negatif çıktı 5. Gün tekrar evde yaptım birazck daha belirgin çıktı bu sefer kanda da çıktı

Benimde adetim gecikti 4 gün. Normalde asla şaşmazdı… Aşırı bel ağrısı çekiyorum test yaptım bugün hayalet çizgi gördüm yani varla yok arası. Geç döllenme diyorlar yada bu mevsim geçişleri falan bekleyelim olmazsak yaparız bir daha

Kafamı karıştıran ovulasyon testinde ayın 4ünde yumurtlamam oldu 5inde çatlamam olmuştu tabi sonrasında ovulasyona devam etmedim bu tarihler için geç döllenme diyebilirmiyiz

Stresten olabilir çok düşündüğün içindir ama bekle geç döllenme olabilir birkaç güne adet olmazsan tekrar kan testi verebilirsin
Aslında gebeliği kafama takmadım başka konularda çok stres yapıp üzüldüm Buda geçikmeye sebep olmuş olabilir tabi ilk defa da bişeylere üzülüp stres yapmıyorum ama öncesinde gecikmem olmamıştı

Kafamı karıştıran ovulasyon testinde ayın 4ünde yumurtlamam oldu 5inde çatlamam olmuştu tabi sonrasında ovulasyona devam etmedim bu tarihler için geç döllenme diyebilirmiyiz
Bu yumurta çatlama zamanlarını falan ben hiç anlamıyorum. Adete 1 hafta kala da hamile kalınıyor. Benim annem hamileyken adet görmüştü. Ve öyle akıntı falan da değil baya baya adetti. Benim 28 günlük âdet döngüm var. Ben adetim bittikten 2 gün sonra gün aşırı ilişki yaşadık adetime 3 gün kalana kadar da devam ettik. Ben Vajinusmus hastasıydım yeni atlattım bekliyoruz şuanlık.

Hala adet olmadım değerlendirmeye devam ediyoruz

Yaa çok sevindim hangi markayla idrar testi yaptınız
Ben inanamadığım için 4 farklı marka denedim awox markada daha kırmızı çıktı sonradan baktığımda yorumlarıda güzel okudum onu deneyin dahada gecikirse inşallah güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…