• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim çok azaldı,Ne yapabilirim?

orchidea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
4.390
7
0
Diğer
merhabalar
son 3 aydır regl miktarım çok azaldı ve tam olmuyor gibiyim. 1-2 gün o da çok az yoğunlukla sürüyor. hiçbir zaman regl miktarım çok fazla olmamıştır ama bu kadar azalması beni rahatsız ediyor artık.

miktarının çoğalması için ne yapabilirim? ne tavsiye edersiniz?

benimde aynı şekilde bir sorunum olmuştu kadın hastalıkları doktoruna gittim ve 3 ay boyunca ilaç kullandım (adet düzenleyici) ilacı kullandığım ve çok faydasını gördüm sende bir doktora görünsen ii olurkaydirigubbakcemile5

ben pco hastasıyım ve doktoruma da aynısını dedim ama bana miktarının bi önemi olmadığını söyledi. ayrıca ilaç zaten kullanıyorum ama bi etkisi olmuyor maalesef...

o yüzden başka bi yöntem denemek istiyorum...

benizm ezelden beri öyle şakır şukur olmazdı ama son bir kaç aydır erken bitiyor. en azından 5 gün falan sürerdi. bu gün mesela 3. günüm ve abdest aldım. bende anlamadım neden azaldığını...

asprin iyi geliyor kanı çoğaltıyor. bebe asprini yada büyük aspirin adet döneminden bir kaç gün önce günde 1 defa. sakın ağrı kesici içmeyin azaltıyor çünki.

burcu selam bende vajina dar olması için ne yapabilirim birde
adet olmadan göğüste ağrı oluyor sol göğüste ne yapabilirim maddi imkan yok

evet varsa bitkisel boyle rahatlatici birseyler daha rahat olmak ve daha cok olabilmek icin paylasin lutfen..

başım çok ağrısa da asla ağrı kesici içmiyorum azalmasın diye.

ayrıca aspirini de denedim maalesef bi sonuç alamadım. adaçağı da denedim ama o da belirgin bi sonuç vermedi....

yok mu daha farklı bi önerisi olan???

merhabalar
son 3 aydır regl miktarım çok azaldı ve tam olmuyor gibiyim. 1-2 gün o da çok az yoğunlukla sürüyor. hiçbir zaman regl miktarım çok fazla olmamıştır ama bu kadar azalması beni rahatsız ediyor artık.

miktarının çoğalması için ne yapabilirim? ne tavsiye edersiniz?

Ben de yaklaşık 4,5 ay önce bu sebepten doktora gittiğimde 'düzenli geldikten sonra ve aşırı kanama olmadıktan sonra az gelmesinin bir önemi yok ve böyle bir tedavi de yok ,biz yine de hormonlarına bir bakalım' dedi ve kan tahlili yaptırdım sonuç normal çıktı,kafanı çok kurcalıyorsa doktora git tabiki ama bir sorun yoktur sanırım yerimseniben

ben de doktora sordum dediğin gibi bana da önemli bir problem olmadığını söyledi ama ben psikolojik olarak çok rahatsız hissediyorum nedense...

yahu ilaç içme demişsinizde ilaç içmesem ayakda duramıyorum ki...
içmişken bile bitkin oluyorum. içmesem duvarları tırmalarım
evlenince geçer dediler koca bir yalanmış ağrılar aynen devam bu defa çocuk doğur geçer diyorlar...
görecez bakalım...
ama ben arkadaşı anlıyorum tamamen kirli kan boşalmış gibi gelmiyor ona ve rahatlayamıyo bünyesi. belki psikolojik ama onca stres çekiyoruz 1 hafta evvelinden şişiyoruz gergin oluyoruz göğüsler hassaslaşıyor eee ne için 2 günde bitiyor...

yahu ilaç içme demişsinizde ilaç içmesem ayakda duramıyorum ki...
içmişken bile bitkin oluyorum. içmesem duvarları tırmalarım
evlenince geçer dediler koca bir yalanmış ağrılar aynen devam bu defa çocuk doğur geçer diyorlar...
görecez bakalım...
ama ben arkadaşı anlıyorum tamamen kirli kan boşalmış gibi gelmiyor ona ve rahatlayamıyo bünyesi. belki psikolojik ama onca stres çekiyoruz 1 hafta evvelinden şişiyoruz gergin oluyoruz göğüsler hassaslaşıyor eee ne için 2 günde bitiyor...

duygularıma tercüman olmuşsun walla....
zaten pcoluyum, güç bela ilaçla adet oluyorum bi de üstüne azıcık bişicik... onca sıkıntı bunun için miydi diyosun...

merhabalar bende yaklaşık 2 yıldır reglimde azalma ve evlendikten sonra iyice azaldı
eskiden günde 1 ped çok geliyordu ve şuan artık havlu peçete kullanıyorum(okadar az oluyorum yani) doktora gittim
sonuçlar normal çıktı bende rahatsız oluyorum ama sonuçta miktarı değil olması öenmliymiş

canım strestendir kesinlikle..
depresyondan çıkınca düzeliyor..
ben de 60-70gunde bir oluyordum. şükür ki geçen ay normal oldum..

Back