Reglim Bitmiyor

Benim arkadasim 10gun oluyor.10gune kadar normal .

Eger normalde daha kisa suruyorsa son zamanda yogun stres altinsa kalmadiysaniz doktora gidin mutlaka.Illa alttan muayene etmiyorlar ultrasonla bakarlar,kan tahlili yapilir gerek gorulursede vajinal muayene yapilir

evet bizim burasi dedigim almanyada bakilmiyor .. hemen masallah herkes bi üstüme geldi :))

Ben en başta anladım zaten olabiliyor bazen gözümüzden kaçıyor kırıcı falan oluyoruz takılma kimse kötü niyetli değil emin ol
Tr diyorsun ısrarla ama gözden kaçtı orası sanırım olur öyle

Avrupa da kanama hallerinde genelde muayene yapmıyorlar sanırım bulaşıcı hastalıklara karşı bir önlem

takmiyorum canim.. insanlara zorla bisey anlatamam zaten :)) burda bakilmaz normal sartlarda... cok hayati bi durum olur ozaman bakilir..

Yoğun stres yaşadım aslında. Hafta sonu başlayan ve hala çözülemeyen geçici olduğuna inanmak istediğim bir sorunum oluştu. Ona bağladım

="MoRbirKelebeK, post: 44603679, member: 575652"]60 gün sürdü
Evet şöyle ki bu süre boyunca normal regl gibi olmadı. Mesela üç ya da beş gün üç beş damla sonra üç gün daha fazla gibi. İlk ilacı 21 gün kullanmıştım o süre boyunca da az gelmişti ama her gün geldi işte. Yoksa normal adet gibi olsa nasıl dayanayım. Ben hep düzensizim evlenince geçer dediler geçmedi. Çocuk olunca geçer dediler geçmedi. Ama şu an iyi yine.
Mesela adetim geçsin hemen korkarak test yaparım. Manyakça bişey:)

Yoğun stres yaşadım aslında. Hafta sonu başlayan ve hala çözülemeyen geçici olduğuna inanmak istediğim bir sorunum oluştu. Ona bağladım

O yuzden olabilir o zaman.Bazen ayda 3 kere bile olabilir.Asiri sancilanma,bas donmesi,mide bulantisi falan yoksa aciliyet olmadigini dusunuyorum ama yinede doktora gidip emin olun

Rahim duvarı kalinlasmasinda kanama olabiliyo canim git bi baktir muayene olamam dersin ultrasonla bakar kansiz kalirsin sonra

Stres stres stress butun hastaliklarin sebebi stres..

Bir seye asiri takildigim ay hiç adet olmadigim zaman bile oluyor, bir dahaki aya sarkiyor... Bazen bir bakmissin 10 gün bir bakmissin 4-5 gün sürüyor...

Tamamen strese bagliyorum ama ben evli filan degilim evlilerde farkli bir durum da olabilir...

Örnegin annemde spiral vardi ve annemin 1 ay boyunnca adet oldugunu bilirim ben... Bir iki gün temiz kaliyordu sonra yine devam... Spirali aldirdi sonra rahimde miyom cikti sebep bu denildi ameliyat oldu filan , yani bazen farkli sebepler de olabiliyor...

gerilecek bir şey yok.muhtemelen kan tahlili yapıp hormonlara bakar belki bir de karın ultrasonu. o kadar gerilme her gidişinde muayene olacak diye bir şey yok

miyom olabilir..bende yaşıyorum bunu

herhangi bir ilaç falan kullanıyomusun bnde kistlerim için özele gitmiştim kullanmam ıcın bana yazz dogum kontrol hapını vermişti 32 gun boyunca kullandım ve 28 gun adet oldum snra dayanamadm bırde devlete gıttım ordaki doktor cok kızmıstı hemen bıraktırdı bır gun bıle unutsam atmayı ılacı kanamanı daha da artırır bu bılıyo musun dedi bence kensinlikle git birde bi tanıdıgım senın gıbı bır ay adet olmus cekınmiş ailesine soylemeyi başta snra soleyınce aile hastane ye kaldırmıs mudahale etmısler doktor bıraz daha gec gelseydi kan kaybından gidebilirdi demiş mutlaka kesinlikle git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…