Reglim Bitmiyor

="mervesivik, post: 44603401, member: 677412"]Hormon sorunu mu vardı çok şaşırdım ne çıktı?
Bişey çıkmadı. Hala da jinekolağa yılda en az iki kere giderim. Sorunlu işte. Strestenmiş:) o kadar uzun bir kere oldu ama. Onun için üç gün fazla olması bana çok az geliyo

Bişey çıkmadı. Hala da jinekolağa yılda en az iki kere giderim. Sorunlu işte. Strestenmiş:) o kadar uzun bir kere oldu ama. Onun için üç gün fazla olması bana çok az geliyo

Ya 60 gün insan kansızlıktan ölmese bile korkudan ped degistirmekten ölür iyi sabretmissin geçmiş olsun

bence doktora git arkadasim.. zaten kesinlike muayne etmez adetliyken..

ediyorlar ya
ama konu sahibi arkadas,10 gunden uzun suren adet kanamalarinda kesinlikle gitmelisin doktora,sebebi baska olabilir.

60 gün sürdü

Stres'ten olabilir mi ki acaba. Bir kaç gün bekleyin eğer geçmezse doktora gidin yok korkuyorum falan demeyin gidin sebebini öğrenin.

Çok çok az ama devam ediyor işte. Birkaç gün daha geçmezse gideceğim mecbur.

ediyorlar ya
ama konu sahibi arkadas,10 gunden uzun suren adet kanamalarinda kesinlikle gitmelisin doktora,sebebi baska olabilir.
Bence de muayene etmez diye bir şey yok ama siz de haklısınız. 9 gün çok. Sadcee ilk kez diye bekledim bakalim

bence doktora git arkadasim.. zaten kesinlike muayne etmez adetliyken..

bu nasıl bir kesinlik algısı ki

adetliyken spiral takılıyor

muayene de ediliyor

tüp bebekte vs özellikle de adetliyken bakıyorlar

neden muayene etmesin ki adetli iken belki miyom var damarının üstünde vs vs

kısaca doktora gitt

ediyorlar ya
ediyorlarmi ?? valla bizim burda kesinlikle etmiyorlar adetliyken :S sasirdim suanda

arkadasim bizim burda edilmiyor kusura bakma ben o yüzden dedim kanser muaynesi bile yapmiolar adetliyken .. demekki tr de ediyorlar ... !!!

arkadasim bizim burda edilmiyor kusura bakma ben o yüzden dedim kanser muaynesi bile yapmiolar adetliyken .. demekki tr de ediyorlar ... !!!

ama cidden ilginç yani etmemeleri

çünkü tüp bebek yaptırdım özellikle adetli iken baktı

spiral de adetin 2-3 günleri takılır

yine adet dönemimde bir sıkıntım olmuştu gitmiştim vajinal ultrason ile bakmıştı

konu sahibi bak ben de sevmezdim sonra tüp bebek yapılırken adamla kanka oldum iki güne bir açıp geçtim karşısına

bir şey olmuyor tecrübe ile sabit

Gitmeliyim tabii ki. Bir kez doktor bana "bir kereye mahsus düzensizlikleri normal sayariz" demişti. Yıllar önce ara kanamam olmuştu. Herhalde ona güvendim. Bir de stres kaynağı olabilecek durumlar gelişti bu hafta üst üste....

güzel spiral tüp bebek onalri ben bilmiyorum onlarda olabilir.. aciliyet biseyde varsa oda olabilir.. ama normal sartlarda yapmiyorlar.. randevum varken kac kez olmustum hep ertelenmisti .. demekki tr de normaldede ediyorlar bilemiyorum..

Canım ya, bir arkadaşım da ayni senin gibi "bacakismus" vardı bende ama aşılama vs ile uğraşmaktan aştım demisti

Siz hiç çekinmeden gidebiliyor musunuz? Çevremde soruyorum, herkes bir geriliyoruz giderken diyor :)
Ben ömrümde bir kere regl yüzünden artık kendimi duvarlara vurma noktasına geldiğimde gittim ama çevreden duyduğum kadarıyla doktor bana o zımbırtıyı absorbe ettirecek diye akla karayı seçmiştim. Ettirtmedim ama önerdi doktor. Gerim gerim gerilmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…