- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OffBol bol vişne suyu,kara üzüm falan ye bari..kansızlıktan gidecen
bence doktora git arkadasim.. zaten kesinlike muayne etmez adetliyken..Benzer konu açılmış, doğal olarak herkes "doktora git" demiş. Bende jinekolog fobisi varDişçi falan olsa şimdiye 50 kez gittiydim
Regl 3 gün önce bitmeliydi ama koyu bir şekilde devam ediyor. Bugün 9 gün oldu. Tek fobisi olan ben miyim acaba?
Siz hiç çekinmeden gidebiliyor musunuz? Çevremde soruyorum, herkes bir geriliyoruz giderken diyor :)Oha bitmeyen regl yapmışlar.
Jinekologa gidemiyosan dişçiye git. Belki bi bilgisi vardır![]()
Siz hiç çekinmeden gidebiliyor musunuz? Çevremde soruyorum, herkes bir geriliyoruz giderken diyor :)
Eski günlere döndüm:) üniversitede bi ayy başladı reglim. Bitmek bilmiyor. Böyle bazı günler azalıyor sonra devam. Ama bitmiyor. Tabii doktora gittim ilaç verdi yok hala bitmiyor. Tekrar gittim başka ilaç verdi. O zaman bitti. 60 gün sürdü. Abartmıyorum. Yedi sene oldu. Bir sorun da yoktu ortada. Hala da düzenli sayılmaz ama en azından bir hafta kadar sürüyor artık
Spirale takmış, yine konu acacakOof deme üye ye oof denmez!
Aç bakim ağzını..
Sen de benim gibisin isteHayır can atarak gidiyoruz
Sürekli böyle reglin oluyosa doktora gitmeye korkuyosan eşin başka gaci bakar kendine benden demesiAz az devam ediyor
En son gittiğimde "regl olunca gel, spiral takalim" dediydi. Sanırım ondan kaciyorum![]()
Sürekli böyle reglin oluyosa doktora gitmeye korkuyosan eşin başka gaci bakar kendine benden demesi![]()
Bizde bayila bayila gitmiyoruz mecbur gidecen yani kadin demek.jinekolog demek kadin eşittir jinekologSiz hiç çekinmeden gidebiliyor musunuz? Çevremde soruyorum, herkes bir geriliyoruz giderken diyor :)