• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

reglim bir türlü bitmiyor:((

dejav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
62
0
86
İstanbul
Kızlar ben bu ay tam zamanında regl oldum fakat çok çok az kanamam var..gün içerisinde bazen geliyor bazense hiç gelmiyor.bugün reglimin 7. günü ama hala devam ediyor kanamam ama diyorum ya gün içinde toplasanız 1 en fazla 2 kere kanama yaşıyorum yani çok az kanamam var. ayrıca çok ilginç sabah hiç kanama olmazken öğleden sonra saatlerinde oluyor .hiç anlamadım ne yapmalıyım acaba kanamamın durması için?çok rahatsız ediyor bu durum beni acaba ilaç falanmı almak gerekir?yardımcı olursanız çok sevinirim..

Son düzenleme:
kızlar bugün reglimin 8. günü ama reglde diyemiyorum artık çünkü koca bir gün boyunca sadece 1 kere kan geliyor ve artık hakikaten korkmaya başladım.ne yapmalıyım acaba?önerebileceğiniz bir ilaç yada başka bir yöntem varmı?fikirlerinizi bekliyorumsenağlama

canım geçmiş olsun bence bir doktora git hormon bozukluğundan kaynaklanabilir yada stresli bi dönemdeysende olabilir ama içinin rahatlaması için doktora gitmelisin .allah şifa versin..

Back
X