Gebeliğe Hazırlık Reglim ama teste bi bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sterli

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
75
80
34
Kızlar merhaba sessiz bi okuyuc olarak ilk defa derdime derman bulamadım. Ben abartıyor olabilirim tabi
Şimdi benim adetim 3gün gecikti ve hayatımda ilk defa regl önce 7 gün kanamalı akıntım oldu. Bu süreçte bol bol gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Çarşamba günü adrt oldum, ama öncesinde test uygulamıştım ve fotodaki gibi silik çıktı. Yalancı gebeliktir dedim üstüne durmadım. Ama şeytan işte dürttü ve adetimin 3.gününde bugün yeni bir kaset test uyguladım. Bi resme bakıp yorumlar mısınız? Doktora gideceğim buna göre yoksa ben mi abartıyorım

Eklentiler

• 20230415_173931~2.jpg
    20230415_173931~2.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 257
Son düzenleme:
Üstüne de görüyor olabilirsiniz bı tanıdığım hamile olup 4 ay düzenli regl görmüş bı git bencede doktora

Teşekkür ederim, pazartesi gideyim en iyisi. Biraz daha araştırdım kimyasal gebelik de olabilirmiş

Sen bence acile git kimyasaldir diye gitmemzlik yapma belki düşük riskin var bekleme ilaçla bebeğin dusmeyebilir şuan sen gebe görünüyorsun adetin hangi tarihteydi geçen ay

Sen bence acile git kimyasaldir diye gitmemzlik yapma belki düşük riskin var bekleme ilaçla bebeğin dusmeyebilir şuan sen gebe görünüyorsun adetin hangi tarihteydi geçen ay
16 martta olmuştum, bu ay 9 nisanda olmam gerekiyordu 12sinde adet oldum

Canm benm bak bende kanamalı 3 ay geçirip sağlıkla doğuran biriyim acile gitmelisin nasibi yoksa bsey diyemem ama sen tedbiri al takdir ilahinin

Adetken test yaparsanız pozitif çıkar
Kızlar merhaba sessiz bi okuyuc olarak ilk defa derdime derman bulamadım. Ben abartıyor olabilirim tabi
Şimdi benim adetim 3gün gecikti ve hayatımda ilk defa regl önce 7 gün kanamalı akıntım oldu. Bu süreçte bol bol gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Çarşamba günü adrt oldum, ama öncesinde test uygulamıştım ve fotodaki gibi silik çıktı. Yalancı gebeliktir dedim üstüne durmadım. Ama şeytan işte dürttü ve adetimin 3.gününde bugün yeni bir kaset test uyguladım. Bi resme bakıp yorumlar mısınız? Doktora gideceğim buna göre yoksa ben mi abartıyorım

X