Reglim 9 gün gecikti

Hemsireyum

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
17
4
normalde reglim düzenlidir bir iki gün oynama olursa olurdu. Regl olmadan önce birkaç gün antibiyotik ve ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım. Bugün gecikmemin 9. Günü. O süreçte taşınma yorgunluğu stresi vardı şimdi farklı bir şehirede geldim hâlâ regl olamadım. En son haziran 26da arkadan sürtünme ile ilişkim olmuştu belime boşalmıştı eşim. Acaba aradan akmışmıdır diye tedirginim neden reglim bu kadar gecikti ki ? Böyle bir durumu daha önce yaşayan var mı ? Stresten patlayacağım. Egzersizler yaptım masajlar yaptım kekik çayı ada çayı denedim yinede belirtim bile yok. Pcosum fakat düzenli reglim olurdu ilk kez böyle uzun sürdü tedirgin oluyorum artık dahada stresleniyorum

normalde reglim düzenlidir bir iki gün oynama olursa olurdu. Regl olmadan önce birkaç gün antibiyotik ve ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım. Bugün gecikmemin 9. Günü. O süreçte taşınma yorgunluğu stresi vardı şimdi farklı bir şehirede geldim hâlâ regl olamadım. En son haziran 26da arkadan sürtünme ile ilişkim olmuştu belime boşalmıştı eşim. Acaba aradan akmışmıdır diye tedirginim neden reglim bu kadar gecikti ki ? Böyle bir durumu daha önce yaşayan var mı ? Stresten patlayacağım. Egzersizler yaptım masajlar yaptım kekik çayı ada çayı denedim yinede belirtim bile yok. Pcosum fakat düzenli reglim olurdu ilk kez böyle uzun sürdü tedirgin oluyorum artık dahada stresleniyorum
Ayrıca ilişki reglimden 2 gün önceydi

Belinden hamile kalmazsın. O kadar şüpheleniyorsan beklemektense test yap buradan biz bilemeyiz

boşaldığında Aradan akmış olabilir mi diye tedirginim aslında tedirgin değildim ama reglim ilk kez bu kadar gecikince şüpheye düştüm belki düşünüp durduğum için gelmiyordur ama ilk kez düzensizlik oldu ondan
Arkadan sürtünme diyorsun ama ilişkiye girdik demiyorsun

Eşin olduğuna emin miyiz? Neden eşinle sürtündün onu anlamış değilim. Ayrıca da arkadan sürtünme

Arkadan sürtünme diyorsun ama ilişkiye girdik demiyorsun
Evet belime doğru boşaldı, bende o yüzden kuruntu yaptım aradan akıp değdi mi acaba diye. Bu kadar düzenli giden regl döngüm neden bozulsun stres sıkıntı antibiyotik kullanımı bu kadar gün geciktirir mi ? Bilginiz var mı acaba ilk kez karşılaştığım için soruyorum

Bişey demek istemiyorum bunlar ne yiyor içiyor da bu kafayı buluyorlar
Kusura bakmayın henüz bu işlerde yeniydik depremden sonra eşim oldu kendisi ve ben çocuk istemiyorum henüz o psikolojiyi atlatmış değilim o yüzden sizlere sormak istedim. Korktum test bile görmek istemediğim için. Sizlere sorup regl düzensizliği yaşayan olmuş mu benim gibi öğrenmek istedim kendimi yalnız hissetmek istememiştim

Kusura bakmayın henüz bu işlerde yeniydik depremden sonra eşim oldu kendisi ve ben çocuk istemiyorum henüz o psikolojiyi atlatmış değilim o yüzden sizlere sormak istedim. Korktum test bile görmek istemediğim için. Sizlere sorup regl düzensizliği yaşayan olmuş mu benim gibi öğrenmek istedim kendimi yalnız hissetmek istememiştim
Bakın keyfinize bişey demiyoruz ama fazla sürtünme olmasın burda milletin kafası karışıyor

X