kızlar merhabalar, bugün kan testi yaptırdım negatif gözüküyor. acil bir soru soracağım. Reglim gecikeli 8 gün oldu, kan testi doğru sonuç verir değil mi 8 gün sonra? Yaptırdığım bütün idrar testleri erken ve kaset de negatif çıktı.
evet adetim duzenlidir genelde ama Mayıs ayı çok ağır bir psikolojik durumdan geçtim acaba stres mi diye düşünüyorum. doktor ultrason baktı ya adet olcaksin ya erken hamilelik dedi ama kasıklarım çok acıyor şu anda. kan testim basbaya negatif. doktor ultrasonda bir nokta gordu olabilirsin diye ama internette de diyor ki ultrasonda görünmesi için en az 4 haftalık olması lazım benim ilişkim zaten Mayıs ayının 30undan sonra oldu o da yumurlama döneminde değildi.
teşekkür ederim çok, pazartesi yine gideceğim. canım da çok yanıyor su anda acaba kist falan mı var bilmiyorum doktorum da çok kötüydü canımı yakti vajinalultrasonda
Eğer gebelik olsaydı kan testinde çıkardım muhakkak inşallah kötü bisey yoktur
Benimde düzenlidir ama strese bağlı gecikme olabiliyo bendede canını sıkma
teşekkür ederim çok, pazartesi yine gideceğim. canım da çok yanıyor su anda acaba kist falan mı var bilmiyorum doktorum da çok kötüydü canımı yakti vajinalultrasonda
Eğer gebelik olsaydı kan testinde çıkardım muhakkak inşallah kötü bisey yoktur
Benimde düzenlidir ama strese bağlı gecikme olabiliyo bendede canını sıkma