- 29 Ocak 2024
- 11
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi esmerjalda38
-
adetim düzenlidir normalde zamanında olurum bu ay böyle bir gecikme olduAdet düzensizliğiniz var mı acaba
Sonuç ne oldubir önceki regl tarihimin bitişinden 1 gün sonra (korunma geri çekilerek ) bir hafta sonra (korunma yine geri çekilerek ) ama takvimden baktığımda yumurtlama günüme denk gelmiş. ve 7 gündür regl olmuyorum. 3 gün önce ucuz testlerden yaptım ama negatif çıktı. bu şekilde negatif çıkıp sonrasında pozitif çıkan var mı ? ne zaman kan testine gitmeliyim ? arada tek taraflı sancı giriyor hemen kesiliyor belim ağrıyor regl olucam sanıyorum ama hiçbir şey yok akıntı vs.
3 4 gün daha bekleyeceğim ondan sonra tahlile gideceğim ama çok heyecanlıyım :))Biraz daha bekleyin derim. Daha sonrasında bir kan tahliline gidin. Umarım hamilesinizdirrr
henüz tahlil yaptırmadım biraz daha bekleyip yaptırıcam sonucu burayada yazarımSonuç ne oldu
benimde öyle iğne batması gibi ani sancı giriyor ondan sonra geçiyor onun dışında çok fazla koku almaya başladım ama mide bulantım yok ilginç bir şekilde yalnızca çok çabuk tiksinti geliyo bir önceki hamileliğimde düşük oldu ama ilk zamanlarda midem bulanmıştı. kan testine gideceğim 3 4 gün sonra :)Benimde öyle olmuştu. Ucuz kaset testler hemen göstermiyor. İğne batması gibi bir kasık ağrım, gaz sancım vardı. Erken gebelik testi aldığımda çıktı. Geç döllenme olabilir ondan kaset test hemen göstermeyebilir. Hassas test ya da kan testi öneririm
kaç gün geciktinizbenimde öyle iğne batması gibi ani sancı giriyor ondan sonra geçiyor onun dışında çok fazla koku almaya başladım ama mide bulantım yok ilginç bir şekilde yalnızca çok çabuk tiksinti geliyo bir önceki hamileliğimde düşük oldu ama ilk zamanlarda midem bulanmıştı. kan testine gideceğim 3 4 gün sonra :)
9 gün geciktimkaç gün geciktiniz
Normalde de adetleriniz düzensiz mi. Benim düzensiz fakat 3 4 gün gecikirdim. Bugün 17. gün.9 gün geciktim
adetlerim normalde düzenlidir. siz test yaptırdınız mı ?Normalde de adetleriniz düzensiz mi. Benim düzensiz fakat 3 4 gün gecikirdim. Bugün 17. gün.
bu sabah kaset test yaptım negatifti.adetlerim normalde düzenlidir. siz test yaptırdınız mı ?
11. Gün gecikmede kan testi vermiştim. Zaten cumaya kadar olmazsam doktora gideceğim. Büyük ihtimalle gebelik yok ama umut işte belki ufakta olsa ihtimallerhassas olanlardan yapabilirsiniz ya da kan testi direkt sonuç verir bence ben öyle yapacağım
bir önceki regl tarihimin bitişinden 1 gün sonra (korunma geri çekilerek ) bir hafta sonra (korunma yine geri çekilerek ) ama takvimden baktığımda yumurtlama günüme denk gelmiş. ve 7 gündür regl olmuyorum. 3 gün önce ucuz testlerden yaptım ama negatif çıktı. bu şekilde negatif çıkıp sonrasında pozitif çıkan var mı ? ne zaman kan testine gitmeliyim ? arada tek taraflı sancı giriyor hemen kesiliyor belim ağrıyor regl olucam sanıyorum ama hiçbir şey yok akıntı
regl belirtileri ve gebelik birbirine çok yakın olduğu için çözemiyorum bende tam olarak aynı şeyleri bende yaşıyorum ama bacak ağrısı yok bende :) son ilişkinizden sonra 14 gün geçtiyse kan testi kesin sonuç verir diye düşünüyorumBenimde 6 gün gecıktı ilk defa bu durumla karşılaştım kasıklarımda sağ bacağımda belımde ara ara ağrı giriyor göğüslerimde hassasiyet sonradan oluştu sizce nedır bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?