Benimde öyle oldu testler negatif çıktı kan testi verdim yine negatif 1.20 4 gün sonra 2.01 çıktı gebelik yok 9 gün geçti regilimden 10.gün tekrar hcg tahlil vercektim adet oldum ama siz isterseniz bi kan testi verinMerhaba arkadaşlar
Reglim 7 gün gecikti gecikmenin 5. gününde test yaptım negatifti ayrıca regl olacağım günden 5 gün önce kahverengi akıntım oldu hamile olabilir miyim?
Eğer hamileysem test neden negatif çıkıyor acaba ?
Merhaba arkadaşlar
Reglim 7 gün gecikti gecikmenin 5. gününde test yaptım negatifti ayrıca regl olacağım günden 5 gün önce kahverengi akıntım oldu hamile olabilir miyim?
Kan testi verdim bugün sonuç <5 bu şekilde çıktı ne demek tam olarak da bilmiyorumBenimde öyle oldu testler negatif çıktı kan testi verdim yine negatif 1.20 4 gün sonra 2.01 çıktı gebelik yok 9 gün geçti regilimden 10.gün tekrar hcg tahlil vercektim adet oldum ama siz isterseniz bi kan testi verin
Merhaba arkadaşlar
Kan testi verdim bugün sonuç <5 bu şekilde çıktı ne demek tam olarak daBenimde öyle oldu testler negatif çıktı kan testi verdim yine negatif 1.20 4 gün sonra 2.01 çıktı gebelik yok 9 gün geçti regilimden 10.gün tekrar hcg tahlil vercektim adet oldum ama siz isterseniz bi kan testi verin
belki de bilemiyorumGeç döllenme olabilir mi?
Benimde aynı oldu.
Ama ben test yapmaya çekiniyorum.
Negatif demek canımKan testi verdim bugün sonuç <5 bu şekilde çıktı ne demek tam olarak da
belki de bilemiyorum
TeşekkürlerNegatif demek canım
Yok demek oluyor maalesefKan testi verdim bugün sonuç <5 bu şekilde çıktı ne demek tam olarak da bilmiyorum
N’aptınız son durum nedir :)Geç döllenme olabilir mi?
Benimde aynı oldu.
Ama ben test yapmaya çekiniyorum.
Yarın doktor kontrolüne gideceğim, test yapmadım.N’aptınız son durum nedir :)
Son durum nedir?Benim de adetim 3 gündür gecikti 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Dün çok gezdim diye ağrılarım oldu leke geldi ama yine kesildi suan arada hafif sarı leke geliyor. Kan verdim bakalım sinir bozucu bir durum..
Bugün öğleden sonra çıkacak sonuçlarSon durum nedir?
Son durum nedir?