Reglim 6 gün gecikti

elalale0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2024
18
1
23
Kızlar reglim 6 gün gecikti her ay düzenli şekilde ilerlerken bu ay 6 gün gecikti ben 3.gün geciktiğini fark edip test yaptım negatif cikti daha sonra araştırdım sabah yapmam gerektiğini duydum sabah yaptım tekrar negatif çıktı aranızda yaşayan var mı böyle sizce hamilelik olabilir mi kasıklarımda sadece hafif bi batık oldu oda çok çok az yani herhangi bi belirti de yok stres vs diye şüphelendim ama ilk defa böyle gecikti aranızda yaşayan var mı böyle belirtisiz hamile kalan veya testi negatif çıkan lütfen bide biz zaten korunmasız ilişki yaşıyorduk(geri çekilme) 8 aylık evliyiz biraz zamana bırakalım diyorduk çocuk düşüncemiz yoktu yani bunun için çaba sarf etmedik aranızda var mı lütfen bahsedermisiniz hamileliğinizde belirti varmıydı veya negatif test sonucu kanda pozitif miydi vs 🙏

Ben evlenmeden önce günü gününe adet olurdum. Evlendikten 1 sene sonra düzensizliklerim bir başladı.. 2 yıldır da düzene girmesini bekliyorum..
Geri çekilme, korunma yöntemi değildir, gebelik olabilir de. Eğer gebelik varsa önce kanda sonra idrarda çıkar.
Biraz daha bekleyip idrar testini tekrar yapabilirsin veya kan verip değerlerinden görebilirsin.

Merhaba, benimde böyle bir durumum bizde çocuk istiyoruz ve normalde adetim bu kadar gecikmez ama bu sefer niye böyle oldu anlamadım, sıcaklardan mı etkilendik artık çözemedim.. Tam 11 gün gecikti, 7. gün kaset test yaptım benimde negatif çıktı. Yarın gidip kan vericem, bazen geç döllenme olduğu için 10. günden sonra kan da çıkabiliyormuş .. en azından adet değilsem de bunu öğrenmiş olur yoluma devam ederim bence siz de öyle yapın

X