• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim 5gün geçikti

yediyuzyetmisyedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
31
11
3
25
Merhaba kızlar size bişey danışıcam lütfen cevap verin reglim geçen ay 20sinde oldum bu ay 25i oldu hala olmadım ve gebelik testi yaptım iki kere ikiside kocaman bir negatif sizce napmalıyım?

Bel sırt bacak kasık ağrısı göğüslerim aşırı acıyo sık idrara çıkma gaz ve kabızlık on gündür var zaten böyle şeyler bende de hissediyosan ver istersen bişey kaybetmezsin
Yani eğer yoksa regl olmam gerekiyo ona göre bişeyler kullanırım diye düşündüm ama hiç gidesim gelmiyo her ay aynı seyler

Merhaba kızlar size bişey danışıcam lütfen cevap verin reglim geçen ay 20sinde oldum bu ay 25i oldu hala olmadım ve gebelik testi yaptım iki kere ikiside kocaman bir negatif sizce napmalıyım?
Canım bende senin gibiyim 5 gün gecikti dün ateşler içinde yanıyordum bogaz ağrısı bel ağrısı bacaklarım çok ağrıyor dün test yaptım negatif çıktı ama normalde hiç gecikmez adetim anlamadım birşey

Buradaki arkadaşlardan okumuştum 7 gün boyunca negatif çıkmış testi 8 günde pozıtıf görmüş biraz daha bekleyelim

Buradaki arkadaşlardan okumuştum 7 gün boyunca negatif çıkmış testi 8 günde pozıtıf görmüş biraz daha bekleyelim
Canımm aynı ya aynı benimde dünden beri boğazım bir acıyor cok kötü ben gittim kan verdim şimdi hani regl olcamam gerekiyosada ona göre kendimi ayarlayım diye cünkü ağır ilaçlar da içmek sıkıntı beta cıkmazsa ilaç kullanıcam ya bu belirsizlik çok köti demi sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum beyaz akıntı oldu cok az regl olcak gibi ağrımda yok bakalım ne olacak sen de durumlar nasıl

Canımm aynı ya aynı benimde dünden beri boğazım bir acıyor cok kötü ben gittim kan verdim şimdi hani regl olcamam gerekiyosada ona göre kendimi ayarlayım diye cünkü ağır ilaçlar da içmek sıkıntı beta cıkmazsa ilaç kullanıcam ya bu belirsizlik çok köti demi sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum beyaz akıntı oldu cok az regl olcak gibi ağrımda yok bakalım ne olacak sen de durumlar nasıl
Valla ben yatak döşeğim ateşim var bogazlarım şiş durumda ne gelen var ne giden adet hala olmadım regle dair belirti bile yok ilk defa bu kadar gecikti

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ben gecikmemi yanlış hesaplamışım test yaptığım gün gecikmemin birinci yada üçüncü günüymüş önceki iki regl döngüm 29 ve 31 ama hala olmadım zaten regl
En son 21 ocakta adet oldum 18 veya 21 mutlaka olurum arada 2 3 gün oynar hep ama yok birşey Şuan test yapamıyorum yataktan çıkamıyorum bile

En son 21 ocakta adet oldum 18 veya 21 mutlaka olurum arada 2 3 gün oynar hep ama yok birşey Şuan test yapamıyorum yataktan çıkamıyorum bile
Hastalık da belirti olabiliyomuş çok geçmiş olsun benim 4 5 günlük gecikmem bugün karnımda çok garip ağrılar oldu regl ağrısı gibi ama direkt o diyemiyorum bekliyorum öyle

Back