Bugün kan verdim 6.günüm kanda da negatif çıktı inşallah sizinki gibi olur ya13 gun sonra once idrar testinde sonra kanda pozitif cikmistioncesindekiler negatif
İnsallah hayirli zamanda gelsinBugün kan verdim 6.günüm kanda da negatif çıktı inşallah sizinki gibi olur ya
Benimde 6 gün geciktiBugün tam itibariyle 32.günündeyim yani reglim 5 gün gecikti freely gebelik testini yaptım sabah ama o negatif çıktı hiç hasta olacak gibi de değilim sizlerde negatif çıkıp da kanda pozitif olan oldu mu?
Sizin adet 13 gün geçince mi pozitifi gördünüz13 gun sonra once idrar testinde sonra kanda pozitif cikmistioncesindekiler negatif
Evet yanlis hatirlamiyorsam 8.gun yaptirdigimda 2 kusur birsey cikmisti deger hamile degilsiniz dediler. Tekrar olmayinca evde yine 13.gun idrar testi yaptim pozitif cikti hastaneye gittik kandada 50 lerde bir deger cikti cok sukurSizin adet 13 gün geçince mi pozitifi gördünüz
Çok şükür adınıza çok sevindim benimde adetim geçti,Evet yanlis hatirlamiyorsam 8.gun yaptirdigimda 2 kusur birsey cikmisti deger hamile degilsiniz dediler. Tekrar olmayinca evde yine 13.gun idrar testi yaptim pozitif cikti hastaneye gittik kandada 50 lerde bir deger cikti cok sukur
Şimdi de gecikme yaşayınca acaba mı dedim test negatif çıktı 5 gün önce yaptım 3 gün önce kan 0.100 çıktıÇok şükür adınıza çok sevindim benimde adetim geçti,
tüp bebek tedavisi görüyorum transferim için adetimi bekliyordum ama 2. adetim bu yani adet kesmesi için ilaç kullanmadım.
Bende Aynı durumdayım.Bu ay çok değişik şeyler hissettim regle 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif iki günde bir normal test yaptım negatif günüm 1 gün geçti hala kaşık ağrım var beklemedeyimBugün tam itibariyle 32.günündeyim yani reglim 5 gün gecikti freely gebelik testini yaptım sabah ama o negatif çıktı hiç hasta olacak gibi de değilim sizlerde negatif çıkıp da kanda pozitif olan oldu mu?
Ben regl oldumBende Aynı durumdayım.Bu ay çok değişik şeyler hissettim regle 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif iki günde bir normal test yaptım negatif günüm 1 gün geçti hala kaşık ağrım var beklemedeyim
Bende 5.gün gecikmedeyim kan testi yaptırdım beta 0.00 çıktı.Regl olsamda kurtulsam artıkBen regl oldum
Merhabalar kaç test denediniz negatif çıktı ? Beta kan testi verdiniz mi ? ben de 7.gün gecikmedeyim erken gebelik testi yaptım negatif.Beta 0.00 çıktı.Doktor söktürücü verdi.İçmelimiyim diye düşünüyorum13 gun sonra once idrar testinde sonra kanda pozitif cikmistioncesindekiler negatif
Deger buysa biraz daha dusuk ihtimal sanirimMerhabalar kaç test denediniz negatif çıktı ? Beta kan testi verdiniz mi ? ben de 7.gün gecikmedeyim erken gebelik testi yaptım negatif.Beta 0.00 çıktı.Doktor söktürücü verdi.İçmelimiyim diye düşünüyorum
Merhabalar bende sizle aynı durumdayım gecikmenin 10. Gününde test yaptım negatif çıktı bugün gecikmenin 13. Günündeyim ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi varDeger buysa biraz daha dusuk ihtimal sanirimyanlis hatirlamiyorsam 3 falandi. İlk beta gi yaptirma sebebimiz 8. Gunde saatler sonra silik cizgi cikmisti o yuzden yaptirmistik. 13. Gunde ikinci kez beta yaptirdik orada cikti. Ama ben olsam icmezdim sanirim ne olur ne olmaz
Merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır evlıyım neredeyse 1.5 yıldır hıc korunmadık ama gebe kalamadım eşimle birlikte doktora gıttık eşimde sorun çıkmadı bende ise açıklanamayan ınfertılıte çıktı 4 ay sonra aşılamam olcak ama bu ay 5 gün adetım gecıktı idrar testi yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım hiçbir belırtı yok adet gecıkmesınden başka adet olmadan her zaman agrım olup sonra adet olurdum ama hıcbır agrım yok ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz13 gun sonra once idrar testinde sonra kanda pozitif cikmistioncesindekiler negatif