Merhaba. 4 hafta önce sevgilimle korunmalı ilişki yaşadık ama erkek arkadaş gelmedi ve yumurtlamama da yaklaşık 5-6 gün vardı. Prezervatifi de kontrol ettik ve bir problem yoktu. Dolayısıyla hamilelik durumuna ihtimal veremiyorum. Ancak normalde reglim gecikecek olsa bile ta bir hafta öncesinden memelerim dokunulmaz hale gelirdi, karnım ağrırdı; normal PMS belirtileri yani. Bu ay hiçbir belirtim olmadı. Sadece memelerim şişti ancak hiç sertleşmediler ve ağrımadılar bile, sadece göğüs uçlarımı sıkınca çok hafif ağrıyorlardı. Bir de nadiren çok hafif kasık ağrım oluyordı. Gecikmştir diye umursamadım ama kekik çayı içtim regl tarihime 5 gün kaladan itibaren. Yine de hiçbir belirtim olmadı ve 2 gün gecikince adet söktürücüye başladım. Bugün 4.günüm ilaçla ancak ara ara gelen sancılar harici hala belirtim yok, bir de sadece sol memem hassas, göbeğim şiş, duygusallık var biraz ancak akıntım falan yok veya sarı oluyor regl olacakmışım gibi. Alakası var mı bilmiyorum ama yedikçe doymuyor gibi hissediyorum, hafif kilo aldım. Biraz endişelenmeye başladım, havalardandır diye umuyorum. Son 5-6 aydır zaten 1-2 günlük düzensizlikler vardı ama böylesi ilk defa başıma geliyor. Geçen ay da tatil için denizdeydim ve deniz kesmişti ama yine her gün ağrım oluyordu. Fikirlerinizi, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.